Star Wars Rogue One release - Alles wat we hopen te zien

Article
zondag, 04 december 2016 om 12:11
xgn google image
Star Wars Rogue One is bijna te bewonderen in de bioscoop en daarom is het tijd om te kijken wat we allemaal willen zien in de spin-off film. Hoe gaan de rebellen het doen? Wat is de rol van Darth Vader? Hier zijn negen dingen die we hopen te zien bij de Star Wars Rogue One release!
Star Wars Rogue One is vanaf 14 december 2016 te bewonderen in de Nederlandse bioscopen. De spin-off film van de originele Star Wars serie gaat de fans laten zien wat er met de rebellen gebeurt tussen Star Wars Episode III en Episode IV. Zonder twijfel gaat de film ons enorm veel duidelijkheid geven over deze periode. Om je alvast voor te bereiden op de film zijn hier negen dingen die we in de film hopen te zien!

Darth Vader

Darth Vader is een enorm belangrijke personage in de originele trilogie en in de trailer hebben we al kunnen zien dat hij in Rogue One ook van de partij is. Het is alleen niet duidelijk wat voor rol hij gaat spelen in deze spin-off film.
Hopelijk is Darth Vader de ultieme slechterik zoals we al in de eerdere Star Wars films hebben kunnen zien. The Empire is in de periode van Rogue One enorm groot en heeft een enorme invloed op het universum. We mogen hopen dat Darth Vader de ultieme slechterik is die op een brute manier alle orde op zaken houdt. Geen genade!

Lightsaber duels

We weten dat Rogue One vooral over de rebellen en hun vloot gaat. Maar Star Wars zal geen Star Wars zijn als er geen gebruik wordt gemaakt van lightsabers. Daarnaast zou het zou tof zijn om deze te zien in de vorm van een gevecht. De Lightsaber duels waren in Episode 7: The Force Awakens een genot om naar te kijken en we kunnen het er allemaal mee eens zijn dat we deze ook in Rogue One willen zien.
Daarnaast is Darth Vader van de partij en die moet toch wel zijn Lightsaber gebruiken om zijn kracht te laten zien? Je gaat me namelijk niet vertellen dat Darth Vader zonder brute kracht van een Lightsaber alle orde op zaken stelt, zeker niet nu alle rebellen een plan verzinnen om van de Empire af te komen.

Nieuwe locaties

Het Star Wars universum is onwijs groot. In de comics, films en games zijn er talloze verwijzingen naar locaties die we nog nauwelijks kennen. De originele films spelen zich namelijk altijd af op dezelfde planeten zoals Tatooine, Hoth of Kashyyyk.
Het zou voor Rogue One tof zijn om de minder bekende planeten wat meer aandacht te geven! Hierdoor wordt voor de casual fan van Star Wars een begin gelegd om het hele Star Wars universum te ontdekken.
Daarnaast zorgen nieuwe locaties voor nieuwe wezens! In de originele serie zien we zoveel verschillende monsters die eigenlijk allemaal wel interessant kunnen zijn voor een achtergrondverhaal. Rogue One kan hiervoor zorgen!

Verhaallijn die we nog niet kennen

Natuurlijk draait Rogue One helemaal om de poging van de rebellen om meer over de Death Star te weten te komen en deze uiteindelijk te vernietigen. Dit verhaal kennen we al voor een groot deel door de originele trilogie.
Voor Rogue One zou het leuk zijn om met andere verhaallijnen te komen waar we nog helemaal niks van af weten. De trailer van Rogue One hint hier ook naar. We weten hoe het afloopt met de Death Star missie, maar hopelijk geeft Rogue One ons ook meer informatie over de rest van de activiteiten die zich in die periode afspelen!

Yoda en Obi Wan

Aan het einde van Star Wars Episode III is duidelijk dat er niet veel Jedi meer over zijn. Obi Wan Kenobi en Yoda zijn de enige overlevenden en duiken onder totdat Luke Skywalker in Episode IV verschijnt. Tussen Episode III en IV zit een enorme periode waar de Jedi dan zijn ondergedoken. Er moeten toch wel dingen zijn gebeurd met deze bekende personages?
Voor Rogue One zou het ontzettend tof zijn om te zien wat er met Obi Wan Kenobi en Yoda gebeurt in deze donkere periode van de Jedi. Hoe komt Yoda namelijk in het moeras terecht? Waarom zit Obi Wan op Tatooine? Zomaar een aantal vragen die Rogue One kan beantwoorden.

Invloed van The Empire

Met behulp van de Clone Troopers wordt er een leger door The Empire gemaakt dat het hele universum onder controle houdt. De Clone Troopers horen samen erg sterk te zijn, maar in veel Star Wars films lijken het net wezens die nog nooit hebben geleerd hoe ze hun wapen moeten gebruiken.
In Rogue One zouden we de beheersing van The Empire wel wat krachtiger willen zien. Het zou gaaf zijn om de onderdrukking en angst van de Empire onder het volk te zien. In Rogue One zou er bijvoorbeeld goed duidelijk kunnen worden gemaakt dat je de Clone Troopers zeker serieus moet nemen.

Hints naar volgende films

Door de overname van Star Wars door Disney is de franchise nieuw leven ingeblazen. De komende jaren zal er nog een aantal films van de populaire serie uitkomen. Rogue One komt namelijk bijna uit, maar in 2017 kunnen we genieten van Episode VIII en daarna komt de Han Solo film.
Rogue One zou ons alvast een aantal verborgen hints kunnen geven over de setting van de nieuwe films die nog uit moeten komen. Hierdoor gaat de hype train weer op volle vaart en zijn de fans eventjes zoet om over alles te speculeren. Daarnaast zou het tof zijn om ook wat grappen over de oudere films te zien. Star Wars Episode VII deed dit erg goed door af en toe een grapje of verwijzing van de originele 6 films te geven.

Force technieken

Force technieken zijn een ontzettende gave kracht van de Jedi en The Empire. In de Star Wars films hebben we al kunnen genieten van veel verschillende Force technieken zoals Force Lightning, Force Choke en Affect Mind. Deze Force technieken hebben veel invloed op het verhaal van Star Wars en het zou tof zijn voor Rogue One om de Force ook te gebruiken.
Zoals Yoda zei zit de Force 'in alle levende wezens'. De Force kan dus gebruikt worden, en hopelijk gebeurt dit in Rogue One op nieuwe manieren die we nog niet kennen.

Het Star Wars gevoel

Dit ligt misschien een beetje voor de hand. Eigenlijk maakt het niet uit of er bepaalde eisen van fans in moeten zitten. Star Wars moet maar aan één ding voldoen, en dat is het geven van het gevoel dat Star Wars speciaal maakt.
We willen een omgeving zien die zich afspeelt in een galaxy far away, waar toffe wezens zijn waarvan je niet weet of het mannen of vrouwen zijn, waar talen worden gesproken waarvan je nog nooit hebt gehoord en waar de meest fantasierijke locaties ooit zich bevinden.
We willen het gevoel van Star Wars in alles. Van kleding tot wapens tot de uitspraken van de personages. Het maakt ook niet uit of Rogue One alle eisen van dit artikel in de film heeft. Als het niet voelt als de Star Wars waar we allemaal van houden, dan is het geen Star Wars.

Populair Nieuws

Laatste Reacties