Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 04 december 2016 om 12:11
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rick

Mijn helse tentamenweken zijn voorbij en met Black Friday en vooral Cyber Monday dacht ik even goed mijn slag te slaan. En dat heb ik ook echt gedaan met FIFA 17, Quantum Break, Dishonored 2 en Skyrim Remastered.
Zo moet december mij wel even genoeg vertier geven, al houd ik mijn ogen natuurlijk ook gericht op The Last Guardian. En dan komt Stardew Valley ook nog naar de Xbox deze maand...
skyrim gekocht

Laura

Deze week stond voor mij voornamelijk in het teken van de recent verschenen visual novel Steins;Gate 0. Inmiddels heb ik de game zes keer uitgespeeld (jep, één keer voor ieder verschillend einde) en heb ik 'm 100 procent voltooid, inclusief een platinum trophy. Ben je bekend met de vorige game of de gelijknamige anime, dan is Zero echt een enorme aanrader. Meer over deze geweldige game kan je lezen in mijn review.
Daarnaast kreeg ik deze week de JRPG Shin Megami Tensei IV: Apocalypse binnen. Veel ga ik hier nog niet over verklappen, maar volgende week kan je er alles over lezen in de review!
steins;gate 0 uitgespeeld