Overzicht Star Wars Day film, serie en game nieuws op May the 4th!

  Star Wars Day trekt op heel veel verschillende manieren de aandacht van fans. Zo is er de afgelopen 24 uur heel veel Star Wars nieuws naar buitengekomen. Wij sommen in deze Star Wars round up al het belangrijkste Star Wars nieuws samen, zodat jij op de hoogte blijft water tijdens Star Wars Day (4 mei) allemaal aan nieuwe dingen zijn aangekondigd en uitgebracht. May the Fourth be with you!

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Waititi maakt nieuwe Star Wars-film

  Voor de liefhebbers van de films beginnen we deze Star Wars round up met de mededeling dat er een nieuwe film is aangekondigd. De film wordt regiseerd door Taika Waititi. Het is niet nieuw dat de regisseur aan een grote titel als dit werkt. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor Thor: Ragnarok en was hij ook al betrokken bij een veel geprezen aflevering uit The Mandalorian, een populaire Star Wars serie op de dienst Disney+.

  Bij deze nieuwe Star Wars film wordt Waititi ondersteund door scenarist Krysty Wilson-Cairnstaika, die eerder al het spraakmakende scenario van de Oscarwinnaar 1917 schreef. Dit is een film die zo is geschreven en gefilmd dat alles in één shot lijkt plaats te vinden.

  Star Wars Jedi Fallen Order update

  Voor de Star Wars gamers is er ook goed nieuws, want er is een nieuwe update voor Star Wars Jedi Fallen Order. De update wordt gratis aangeboden en moet nieuwe cosmetische beloningen aan de mix toevoegen, nieuwe unieke combat challenges aanbieden en de mogelijkheid toevoegen om zelf challenges te ontwerpen. De update moet het gameplezier van Star Wars Jedi Fallen Order spelers nog meer vergroten. Een indruk hoe dit gebeurd, is te zien in de trailer die Respawn eerder via haar Twitter account met fans deelde.

  Als je nog niet in het bezit bent van Star Wars Jedi Fallen Order, dan is de volgende tip misschien ook interessant voor jou. Zo geeft Steam vandaag veel Star Wars games goedkoop weg. Ook Star Wars Jedi Fallen Order gaat voor een paar tientjes weg.

  Meer over Baby Yoda in documentaireserie Disney+

  Fans van Star Wars-serie The Mandalorian zijn maar al te bekend geworden met Baby Yoda. Dit schattige personage heeft de harten van velen veroverd. Er is een nieuwe documentaireserie op Disney+ verschenen die ons meer vertelt over Baby Yoda. De documentaireserie heet Disney Gallery: The Mandalorian en geeft een kijkje achter de schermen van deze zeer populaire Star Wars serie op de streamingdienst Disney+. Dit is een serie voor de ware fans!

  Disney's nieuwste serie Disney Gallery: The Mandalorian kent acht afleveringen waarin Jon Favreau, acteurs en de crew van deze live-action Star Wars-serie terugkijken op hun eigen filmervaring. Er wordt focus gelegd op technieken die nodig waren om de serie tot stand te laten komen, hun grote inspiratiebron George Lucas komt ter sprake en er wordt vol lof gesproken over de totstandkoming van de voor velen als schattig ervaren Baby Yoda.

  Met korting gamen op Star Wars Day

  Wil jij goedkoper van Star Wars Day genieten? Momenteel biedt Steam flink wat Star Wars games met korting aan. Zo gaat Star Wars Jedi Fallen Order voor 35,99 euro over de toonbank en kun je ook genieten van goedkopere downloads van Knights of the Old Republic (2,86 euro) en Star Wars Battlefront 2 (2,86 euro). Daarnaast zijn er diverse LEGO games rondom het Star Wars universum in de aanbieding. Ook is er een update uitgebracht voor Star Wars: Battlefront op Steam, waardoor je in deze klassieker nu online multiplayer kunt spelen. Deze functie komt dus terug in het spel!

  Wil jij een mooi overzicht welke games er allemaal met korting worden aangeboden? Op de Star Wars Steam-pagina vind jij een overzicht van alle galactische avonturen die je met korting kunt beleven. Sommige titels gaan voor maar een paar euro al over de toonbank.

  François Duhamel/Lucasfilm Ltd.

  Overig Star Wars nieuws

  Vandaag hebben we ook al ander Star Wars nieuws op XGN.nl gepubliceerd. Zo maakten we duidelijk dat het tweede seizoen van The Mandalorian ondanks de huidige problematieken rondom corona, geen vertraging op zal lopen. Daarnaast is duidelijk geworden dat Star Wars terugkeert naar Fortnite. Het officiele Twitter-account van Fortnite deelde dat er outfits beschikbaar zijn van Kylo Ren, Rey en de Sith Trooper. De optie om je een Jedi te voelen is maar voor een beperkte tijd beschikbaar in de nieuwe update die Fortnite uitbracht.

  Ook publiceerden wij eerder hoe de Star Wars fans van XGN stilstaan bij Star Wars Day!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.