Star Wars keert kort terug naar Fortnite

  Ter ere van Star Wars Day, 4 mei, is een selectie van Star Wars goodies teruggekeerd naar de winkel in Fortnite. Denk hierbij aan Rey-, Kylo Ren- en Sith Trooper-outfits, evenals een glanzende nieuwe selectie van lichtzwaarden. De Star Wars-items zijn slechts een beperkte tijd te vinden, dus wees er snel bij!

  Epic Games

  Het officiele Twitter-account van Fortnite deelde dat er outfits beschikbaar zijn van Kylo Ren, Rey en de Sith Trooper. Voel je als een Jedi, want de Lichtzwaarden zijn voor een beperkte tijd teruggekeerd in Fortnite.

  Ander Fortnite-nieuws meldt dat de Fortnite World Cup die vorig jaar meer dan 2,3 miljoen kijkers trok niet zal plaatsvinden in 2020. De Fortnite World cup was een van de meest bekeken competitieve gaming-evenement aller tijden. Veel andere Fortnite- en fysieke eSports- evenementen vinden online plaats.

  Ontwikkelaar Epic Games heeft onlangs een nieuwe modus voor sociale doeleinden uitgebracht: de modus Party Royale. Beschreven als een "experimentele en evoluerende ruimte". Hierin vechten spelers niet tegen elkaar, maar kunnen zijn samen feesten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.