EA kondigt EA Play 2020 aan!

News
maandag, 04 mei 2020 om 18:45
ea play 2019f1588606965
Het aankondigingsseizoen is geopend! Na de aankondiging vorige week van Assassin's Creed Valhalla en de aanstaande Inside Xbox op 7 april doet ook EA een duit in het zakje. Op 11 Juni (12 Juni 's nachts Nederlandse tijd) houdt EA haar EA Play 2020, een online event waarin zij hun plannen voor het komende jaar bekend gaan maken.
Vorige jaren was de EA Play een live event, dat gestreamed werd naar alle huiskamers. Uiteraard is dat dit jaar anders en gaat het hele event digitaal. Uiteraard kunnen we nieuwe edities van de verschillende EA sportgames, waaronder FIFA, NBA en NFL verwachten, maar de verwachting is dat we ook een aantal next-gen games te zien zullen krijgen.
Vorig jaar zagen we op het EA Play event onder anderen Star Wars Jedi: Fallen Order, Apex Legends, Anthem, The Sims 4 Island Living en extra content voor Battlefield V. In diverse livestreams werd ingegaan op de diverse games en kregen we ook behind the scenes beelden te zien.
Vorige jaren was EA Play een meerdaags evenement. Voor dit jaar is er slechts een enkel tijdstip aangekondigd, waarmee dit meer zal lijken op een standaard persconferenctie, zoals deze andere jaren bij E3 gehouden werd.
In Nederland zal het evenement op vrijdag nacht 12 juni om 01:00 uur 's nachts te volgen zijn.