Sony E3 persconferentie livestream - Bekijk het nu hier!

  Kan je de rivaliteit met Microsoft alweer proeven? Het is nu namelijk de beurt aan Sony om eens te laten zien wat de onderneming in huis heeft. De gebruikelijke Sony kennende wordt het in show die je tot het einde vaanaf het puntje van je stoel gaat volgen. De Sony E3 persconferentie, we hebben er zin in!

  Update: De persconferentie is inmiddels afgelopen. Wij zetten de beste aankondigingen van de show op een rijtje voor je. Lees deze hier terug.

  De titanenstrijd wordt ieder jaar weer gevoerd tussen Microsoft en Sony, maar dit jaar laait er misschien een nieuwe console discussie op. Er zijn namelijk niet alleen geruchten dat er een console van kamp groen aan zit te komen, maar ook Sony zou bezig zijn met een verbetering van zijn platform. Wie weet brengt de Sony E3 persconferentie dit jaar wel een onthulling van de PS4 NEO!

  Qua games weet Sony meestal ook wel indruk te maken, maak je daar dit jaar maar geen zorgen over! Horizon: Zero Dawn gaat mogelijk de show stelen, maar misschien ligt ook een nieuwe God of War in het verschiet. Ook Virtual Reality gaat een vooraanstaande rol spelen tijdens de Sony E3 persconferentie, aangezien je nooit genoeg innovatie kan hebben op het gebied van games.

  Sony E3 persconferentie livestream

  De Sony E3 persconferentie is hier live terug te kijken op 14 juni om 03:00 ’s nachts. Het is vroeg opstaan, maar je moet er toch wat voor over hebben. Een volledig overzicht van de andere persconferenties is ook op XGN.nl te vinden.

  De persconferentie is al een tijdje voorbij, maar al het nieuws hebben we voor je verzameld in dit E3 2016 overzicht.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.