10 Sinterklaascadeau tips 2017 - Schoentjes vullen

Article
woensdag, 29 november 2017 om 13:18
xgn google image
Het is alweer die tijd van het jaar: de tijd van de stoomboot, het witte paard, de piet en dus ook Sinterklaas. Natuurlijk gaan ook jullie, ongeacht jullie leeftijd, een schoentje zetten of vullen (!) en dan wil je natuurlijk wel een verlanglijstje hebben. Geen inspiratie? Geen nood. Hier zijn 10 sinterklaascadeau tips 2017!
Met de koude wintermaanden voor de deur is het de perfecte tijd om op de bank met een warme deken over je heen en een kop chocolademelk te gaan gamen of op je gemak een film te kijken. Met onze ideeën kun je hier nog meer van genieten voor onder de 25 euro. Het maakt niet uit wat je zoekt, onze top 10 geeft jou genoeg inspiratie om iets prachtigs in je schoen te krijgen of in iemands schoen te stoppen.

10. Iron Man Wandlamp

Wist je dat er een Iron Man Wandlamp bestaat? Voor de Marvelfans is dit perfect om boven je tv te hangen, of je bank, of je bed. En wanneer Avengers 3: Infinity War in de bioscoop komt, is dit natuurlijk het meest geschikte moment om wat licht in de duisternis te brengen. En met de donkere wintermaanden kan wat extra licht ook geen kwaad.
Verlicht de donkere dagen dus met deze wandlamp voor 26,25 euro. Je zult er geen spijt van krijgen. Toegegeven, we hebben hier een klein beetje gesmokkeld met het budhet van 25 euro...
121657 8

9. In-Ear Oordopjes

Wie kan het niet gebruiken? Oordopjes kom je nooit tekort. Al is het maar zodat je vol concentratie naar die ene film kan kijken op de laptop of om muziek te luisteren. Die oude oordopjes heb je niet meer nodig, want de In-Ear oordopjes zijn super comfortabel.
Een perfect schoencadeau voor maar 4,30 euro met sterke geluidskwaliteit die je normaal alleen vindt bij koptelefoons!
121658 8

8. Call of Duty Poster

De nieuwe Call of Duty WW2 is natuurlijk net uit en staat vast al op je verlanglijst voor pakjesavond. Maar geniet alvast vooraf van deze indrukwekkende, mooie poster van de nieuwe game. Hang het op in je kamer aan de muur of op je raam om aan iedereen te tonen. Met deze poster maak je zeker indruk!
De grote poster is 92,5cm bij 62cm en is te bestellen voor maar 14,95 euro.
121659 6

7. Funko Pop van Thor Ragnarok figuren

Funko Pop is tegenwoordig helemaal in; velen zijn al bekend geworden met de schattige figuren die je kunt verzamelen. Nu kun je ze ook krijgen als de bekende figuren van de nieuwe film Thor Ragnarok, dus spaar ze allemaal! Hulk, Thor, Hela, Loki en nog veel meer. Leuk om gewoon in je kamer te zetten als verzameling of om stiekem mee te spelen.
De Pops zijn 9 centimeter hoog en elk figuur is 13,99. Misschien heb jij straks de Hulk of Loki in jouw schoentje liggen.

6. Powerbank

Zit je lekker Netflix te kijken in de trein met het beetje wifi dat je kunt ontvangen, is je batterij bijna leeg. Je kunt twee dingen doen. Hopen dat het jou niet gebeurt en zitten balen als het gebeurt of je koopt de Trust Urban Primo Powerbank. Met deze Powerbank zal een lege batterij nooit meer een probleem vormen onderweg en kun jij rustig verder kijken naar je favoriete serie op Netflix.
Voor 20,19 euro kun je de Trust Urban Primo Powerbank kopen en hoef je je voor een lange tijd niet meer zorgen te maken om een lege batterij en het past perfect in je schoen.

5. Nationale Bioscoopbon

Sinterklaas is de beste tijd om naar de bioscoop te gaan. Zeker op dit moment is er ontzettend veel te zien. Daddy’s Home 2, Thor Ragnarok, Blade Runner, Kingsman en natuurlijk de jaarlijkse Sinterklaasfilm. Dan kun je wel een bioscoopbon gebruiken (of misschien wel tien).
De Nationale Bioscoopbon is geldig bij 150 bioscopen en filmtheaters en je kunt zelf de waarde kiezen vanaf 10 euro. Je kunt een speciaal design kiezen zodat het een perfect cadeautje is in je schoen.
121662 4

4. Xbox Live Gold

Geef jezelf iets extra’s! Met de Microsoft Xbox Live Gold Abonnement kun je voor 3 maanden online spelen met of tegen je vrienden, dus word lid van de community en blijf in contact met je vrienden. Niet alleen voor games is het Live Gold abonnement perfect, ook als je van films en televisie houdt heb je er wat aan. Je krijgt namelijk toegang tot verschillende apps zoals Netflix en Sports Eredivisie.
Je kunt het abonnement kopen voor 19,99 euro en daarna direct downloaden en gebruiken. Daarbij staat de klantenservice dag en nacht voor je klaar.
121663 3

3. Nintendo Switch Carrying Case en Screen Protector

Voor iedereen die zijn of haar Nintendo Switch veilig wil houden kun je nu dubbele bescherming kopen. Met de Screen Protector bescherm je het scherm tegen krassen. Dankzij de Carrying Case neem je je Nintendo Switch overal veilig mee heen. Jouw Nintendo Switch kan na Sinterklaas niets meer gebeuren.
Voor maar 17,89 euro kun je de Nintendo Swith Carrying Case en Screen Protector samen bestellen.

2. Blade Runner

De tweede Blade Runner film is net gelanceerd in de bioscoop met Harrison Ford en Ryan Gosling, de nieuwe ster in de film. En jij kan met een bioscoopbon, die je in je schoen gevonden hebt, naar deze film. Maar voor iedereen die er niet bij was in 1982 en voor iedereen die de film nooit gezien heeft, is de eerste Blade Runner film natuurlijk een perfect schoencadeau.
Voor 8,99 euro kun je Blade Runner al bestellen op Blu-ray. Gun je meerdere mensen deze film, dan kun je er drie kopen voor 25 euro.
121665

1. Nintendo Snoepjes

Wat is gamen zonder een lekkere snack? En wat is film kijken zonder een goede traktatie. Nee, geen popcorn of chips, maar heerlijke en speciale Nintendo snoepjes. Je kunt allerlei verschillende Nintendo snacks vragen aan de Sint, maar deze sterrensnoepjes is zeker een aanrader.
Voor 2,99 euro kun je de Nintendo Super Star Candies kopen bij Nedgame.com.

Sinterklaascadeau tips 2017 - wat vind jij?

Dit waren 10 tips voor Sinterklaascadeaus in je schoen. Zelf nog ideeën? Laat het ons weten in de reacties.
Dit artikel is geschreven door: Josefine Matulessy.