Top 10 Scribblenauts Showdown minigames

  Er zijn super veel leuke Scribblenauts Showdown minigames te spelen. Wij noemen de tien leukste mini games die te spelen zijn met je vrienden. Scribblenauts Showdown is verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

  10. Wakker de vlammen aan

  Dit minispel neemt spelers mee naar het Wilde Westen. Spelers moeten vlammen aanwakkeren en deze opstoken met hout. Dat hout moeten ze naar het vuurtje brengen. Degene die als eerste al het hout op het vuur legt, wint het spel. Let wel op dat je niet te dicht bij het vuur gaat staan wanneer het groter wordt, vliegt je Scribblenaut namelijk in brand.

  9. Touwtrekken

  Ouders, broers en zussen hoeven zich niet meer in te spannen in het echt, want ook in Scribblenauts zijn simpele spelletjes te spelen. Touwtje-trekken is een van de minigames die te spelen zijn. Spelers moeten tegen elkaar strijden door zo snel mogelijk hun controller te bewegen en een touw naar zich toe te trekken. Degene die zijn of haar tegenspelers als eerste over de finish heen trekt, heeft het spel gewonnen.

  8. De touwen in

  In het ijzige gedeelte van Scribblenauts Showdown bevindt zich de minigame 'de touwen in'. Spelers moeten langs gladde gletsjers omhoog kruipen om een level te voltooien. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want er staan vijanden zoals yeti's en penguins die ijs gooien en spelers hierdoor een flink stuk terug kunnen werpen. De persoon die als eerste aan de top is, wint het level.

  7. Uit eten

  In 'uit eten' zijn spelers eigenaren van een restaurant en moeten ze hun klanten tevreden houden, die verdeeld zijn over drie rijen met tafels waar gerechten geserveerd moeten worden. Dit moet binnen een bepaalde tijde gebeuren, anders gaan de klanten weg en gaat er een hartje van het leven van de speler af. Wanneer klanten klaar zijn met eten, moeten de vieze borden opgevangen worden. Vaak zorgt dit hele proces voor een hoop chaos.

  6. Vuurvliegjesfeest

  In 'vuurvliegjesfeest' krijg je de mogelijkheid om zoveel mogelijk vuurvliegjes te vangen. Tijdens dit spelletje krijgen spelers een pot en moeten ze in een kleine map zo snel, en vooral zo veel, mogelijk vliegjes pakken. Degene die de meeste vuurvliegjes weet te vangen wint het spelletje. Dit spel is vooral leuk om te spelen tegen echte spelers, want het is frustrerend (en stiekem toch vermakelijk) om te zien hoe jij de punten van je vrienden kan stelen en andersom.

  5. Visfestijn

  Ook liefhebbers van de vissport kunnen zich thuisvoelen in Scribblenauts. In het level 'visfestijn' moeten spelers een bepaalde vis vangen, bijvoorbeeld een sportvis. Spelers moeten in dat geval een voorwerp maken dat te maken heeft met sport, zoals een voetbal, om een grotere kans te hebben dat de vis bijt. Wanneer de vis het aas heeft gepakt, moet je deze door een doolhof van andere vissen leiden zonder ze aan te stoten.

  4. Balanceertruc

  Het level 'balanceertruc' is super leuk om tegen vrienden te spelen. Spelers moeten namelijk voorwerpen opstapelen en er zo min mogelijk laten vallen. Tijdens dit spel is het makkelijk om je vrienden te dwarsbomen door tegen hun vliegend tapijt met voorwerpen aan te botsen, mits je zelf een stabiele toren hebt. Denk goed na over hoe je stapelt, met name bij platte voorwerpen.

  3. Danswedstrijd

  Mocht je heel snel zijn met indrukken van de knopjes op je controller, dan is dit level perfect voor jou. 'Danswedstrijd' is een soort Just Dance, maar in plaats van bewegen met je lichaam moet je knopjes indrukken. Spelers moeten de knopjes steeds sneller en accurater indrukken om zo veel mogelijk punten te behalen.

  2. Ga de lucht in

  Eén van de leukste modi is 'ga de lucht in' Om dit level te winnen moeten spelers een object maken dat zo licht en snel mogelijk is. Het object moet namelijk omhoog gehouden worden door op een bepaalde knop te drukken. Tijdens het level vliegen er objecten rond waar spelers zich aan kunnen stoten en hierdoor kunnen verliezen.

  1. Supersprint

  De modus 'supersprint' lijkt veel op Take Flight, alleen speelt dit zich af op de grond. Spelers moeten tijdens dit spelletje zo snel mogelijk over een baan rennen en andere spelers voor blijven. Om dit te doen moet er een snel mens of dier gemaakt worden. Voordat het spel begint zal er een vereiste letter gekozen worden waar een woord mee moet beginnen.

  De leukste Scribblenauts Showdown minigames

  Dit waren tien toffe minigames die wij hebben uitgekozen. Wat lijkt jullie het leukste spelletje? Mocht je een beter beeld willen krijgen van de minigames, dan zijn er gameplaybeelden van bijna alle games bovenaan iedere pagina te bekijken.

  Scribblenauts Showdown

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.