Top 10 beste Injustice 2 personages - Van Hellboy tot de Turtles!

  Zwaardvechten met de Ninja Turtles, bliksemschichten afvuren met Raiden en naar de diepste krochten van de hel gaan met Hellboy: in Injustice 2 is inmiddels niets meer te gek. Met de Legendary Edition zijn er weer nieuwe vechters toegevoegd. Maar wat zijn de beste Injustice 2 personages? Bekijk boven elke pagina een aantal gave moves!

  Injustice 2 is verreweg de beste fighter van dit moment, en met deze definitieve versie die vorige week is uitgekomen is het spel zowaar nóg beter geworden. Zo zitten er in tegenstelling tot het origineel tien nieuwe personages* in, zijn er nieuwe premiumskins en uitrustingsvoorwerpen om je personages anders aan te kleden, is er een nieuwe Learn Hub om de basistechnieken snel onder de knie te krijgen en als klap op de vuurpijl is de level cap verhoogd tot level dertig.

  Laat het duidelijk zijn: de hoeveelheid content in Injustice 2 Legendary Edition is enorm. Op dit moment kun je kiezen uit bijna vijftig superhelden- en schurken uit het DC-universum, en zelfs nog daarbuiten. We kunnen ons voorstellen dat je, als je de game eenmaal opstart, je simpelweg niet meer kunt kiezen. Met welke vechters moet je nu écht aan de slag? Wij zetten de tien beste Injustice 2 personages op een rij, ieder voorzien met een leuke (zelf opgenomen!) video waarin enkele strakke moves van de fighters getoond worden.

  *Er zijn in totaal negen DLC personages uitgekomen, verdeeld over drie verschillende Fighter Packs. Het tiende DLC personage, Darkseid, was een pre-order bonus voor de reguliere versie van Injustice 2, maar is nu ook aanwezig in de Legendary Edition.

  10. The Atom

  We beginnen onze lijst van beste Injustice 2 personages met Ryan Choi, beter bekend als The Atom. Gewapend met een hoogtechnologische kwantumbiogordel kan The Atom met slechts een druk op de knop zo klein worden dat het menselijk oog hem nog nauwelijks kan zien. Dit maakt hem een geweldige vechter voor Injustice 2: je kunt heel gemakkelijk onder vijanden door glippen en hen vervolgens aan de andere kant bestoken met je vuisten.

  Zijn superaanval is al helemaal een weergaloos schouwspel: The Atom laat zijn tegenstander als een kleintje alle hoeken van de kamer zien en eindigt vervolgens in megavorm met een allesvernietigende vuist. Je moet de beelden hierboven zien om het te geloven. Als dat geen pijn doet!

  9. The Joker

  Ook een psychopaat is aanwezig in onze lijst van beste Injustice 2 personages. Het is leuk om met helden aan de slag te gaan, maar de slechteriken worden niet achterwegen gelaten.

  The Joker slaat, schopt en steekt je neer en dat allemaal met een grote lach op zijn gezicht. Zijn personage heeft voor zowel dichtbij als een verre afstand genoeg in huis om tegenstanders te raken. Zo kan Joker ook een aanval uitvoeren waarin hij naar zijn tegenstander toe rent om een paar klappen uit te delen met een breekijzer. Bruut!

  Waarom verdient The Joker een plek op deze lijst? Zijn Supermove is niet alleen gaaf, maar haalt ook inspiratie uit de stripboeken. We zien hoe Joker zijn tegenstander tot moes slaat met een breekijzer. Op dezelfde manier is een jonge Robin in de stripboeken overleden. Met deze clown heb jij absoluut de laatste lach!

  8. Black Manta

  De eeuwige aartsrivaal van Aquaman, Black Manta, is ook aanwezig in onze lijst van beste Injustice 2 personages. Gespecialiseerd in zowel aanvallen van dichtbij met zijn vlijmscherpe messen, als van veraf met zijn zeer dodelijke laserstralen. Zijn gepantserde duikerspak is haast niet kapot te krijgen en dat maakt hem in Injustice 2 tot een bijna niet te kloppen tegenstander.

  Bij zijn sterkste aanval haalt Black Manta werkelijk alles uit de kast: een enorme bijl, een machinegeweer, een trekhaak en een laserstraal om zijn vijanden levend te verbranden. Aquaman kan maar beter uitkijken voor deze meedogenloze onderwaterhuurling.

  7. Hellboy

  In onze lijst van beste Injustice 2 personages is dit zonder twijfel het meest verrassende nieuwe lid uit de game: Hellboy, dé expert als het gaat om het uitroeien van demonen, vampieren en ander gespuis uit de Hel. Maar ook de vechters in Injustice 2 zijn hun leven nu niet zeker. Zij moeten vooral oppassen voor die ene machtige revolver en natuurlijk de Right Hand of Doom, waarmee Hellboy zijn vijanden als een dubbeltje kan pletten.

  Net als in de films en in de strips is deze oersterke, duivelachtige verschijning niet iemand om mee te sollen. Dat wordt wel duidelijk als hij tijdens de gevechten zijn krachtigste wapen inzet: Hellboy sleept zijn tegenstander mee in de diepste krochten van de Hel waar vervolgens de engste dingen met hem gebeuren. Durf jij het aan de beelden te bekijken?

  6. The Flash/Reverse Flash

  In onze lijst van beste Injustice 2 personages heb je iemand nodig die sneller is dan het licht. The Flash voldoet aan deze eisen en zijn personage bestuurt heerlijk in Injustice 2.

  Het is ook mogelijk om met The Flash alternatieve kostuums vrij te spelen, waaronder Jay Garrick en Reverse Flash. Laatstgenoemde hebben wij gebruikt in de video bovenaan de pagina. Zo verander je The Flash in zijn slechte aartsvijand, maar behoud je dezelfde unieke aanvallen die onwijs gaaf uit de verf komen.

  Gebruik je snelheid om te slaan en schoppen zonder dat je tegenstander het aan ziet komen. Hiernaast heb je een Supermove om van te smullen. Je tegenstander mee terugnemen in de tijd en tegen een Dinosaurus aangooien? De mogelijkheden zijn onbeperkt wanneer je zo snel bent als The Flash!

  5. Raiden

  Gevechten waarin soldaten van Mortal Kombat het opnemen tegen Superman, Batman, The Joker en noem maar op, dat zou toch geweldig zijn? In Injustice 2 zijn dromen geen bedrog: Raiden, een van de oudgedienden van Mortal Kombat, maakt zijn opwachting in het spel. Kenners van die reeks weten wat dat betekent: veel bliksemschichten, donderstralen en onnavolbare teleportaties.

  Ook in Injustice 2 heeft Raiden, door hemzelf ook wel Lord Raiden genoemd, bovennatuurlijke krachten. In feite is hij onsterfelijk, maar dat betekent niet dat je daarmee ieder gevecht kunt winnen. Raiden is een pittig personage om onder de knie te krijgen, vanwege de vele knoppencombinaties die nodig zijn om een goede combo te maken. Maar beheers je hem, dan zijn er weinig betere vechters te vinden. Want zeg nou zelf: welke vechter is nu in staat om zijn tegenstander naar de maan te brengen, om vervolgens terug op aarde te worden gedonderd door een elektrische draak? Precies...

  4. Red Hood

  Schieten in stijl, dat is waar Red Hood voor staat. En wát genieten wij ervan! Hij is misschien wel het meest stijlvolle en coolste personage om mee te spelen. Iedere aanval, of het nu een schot van veraf of een stomp in de maag is, is een genot om naar te kijken. Deze beruchte scherpschutter vernedert zijn tegenstanders door er simpelweg mee te spelen. En dat doet hij niet alleen met zijn twee pistolen, ook gebruikt hij gadgets als bommen, messen en schokhandschoenen om zijn doelwit een lesje te leren.

  Vooral de confrontaties tussen hem en Batman zijn interessant. Vroeger was Red Hood namelijk Batmans hulpje Robin, voordat hij werd vermoord door The Joker. Een hele tijd later werd Jason Todd weer tot leven gewekt, maar kwam het slechtste in hem naar boven. Nu gebruikt hij zijn alter ego, The Red Hood, om iedereen het leven zuur te maken. Vooral een zeker iemand die iets met vleermuizen heeft...

  3. Sub-Zero

  De fans van Mortal Kombat worden op hun wenken bediend. Niet alleen Raiden, ook de ijskoude oorlogsmeester Sub-Zero mengt zich in de eeuwige oorlog tussen Superman en Batman. Daarvoor gebruikt hij zijn uitgebreide arsenaal aan krachten waarmee spelers van Mortal Kombat natuurlijk allang bekend zijn.

  Zo kan Sub-Zero tegenstanders tijdelijk bevriezen, kan hij reusachtige ijshamers oproepen en zelfs een ijskloon van zichzelf naar zijn tegenstanders gooien. Om zichzelf te beschermen, of gewoon ter afleiding. Wat hem vooral tot een gevaarlijke opponent maakt, is dat Sub-Zero meester is in de Thaise vechtkunst. Denk dus maar niet dat je veilig bent als je toevallig tegen lage temperaturen kunt, want deze man laat je zo alle hoeken van de kamer zien.

  2. Teenage Mutant Ninja Turtles

  Knokken met de Teenage Mutant Ninja Turtles, hoe vet zou dat zijn? De makers van Injustice 2 hadden al langere tijd de wens om de vechtende schildpadden in het DC-universum te laten debuteren. En met succes: Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael maken op spectaculaire wijze hun debuut in het DC-universum.

  Wat een genot is het om met deze helden te spelen. Door een uitrusting te kiezen bepaal je meteen met welke schildpad je aan de slag gaat. Kies je bijvoorbeeld voor zwaarden, dan speel je automatisch met Leonardo, maar door tijdens de gevechten speciale aanvallen te gebruiken krijgen tegenstanders ook de andere schildpadden om hun oren.

  Geknokt wordt met zwaarden, stokken, ninjasterren en nog veel meer wapens, precies zoals we van ze gewend zijn. Samen zorgen ze voor misschien wel de beste aanval in heel Injustice 2, waarbij de turtles de meest acrobatische capriolen uithalen en hun vijand met het schaamrood op de kaken vernederd achterlaat. Heerlijk!

  1. Batman/Bruce Wayne

  We sluiten onze lijst van beste Injustice 2 personages af met niemand minder dan The Dark Knight. Deze bijnaam wordt natuurlijk gebruikt voor Batman, een personage dat voor elke speler toegankelijk is.

  Met de komst van de Legendary Edition is het ook mogelijk om Bruce Wayne vrij te spelen als een alternatief kostuum voor de iconische superheld. In de bovenstaande video zie je hoe Bruce Wayne ook zonder de Batman outfit zijn tegenstander een kopje kleiner weet te maken.

  Gooi Batarangs, gebruik je Grappling Hook of roep de Batwing op om een arsenaal aan wapens op je tegenstander af te vuren. Batman/Bruce Wayne bevat genoeg gadgets om zelfs de sterkste vijanden te slim af te zijn!

  Beste Injustice 2 personages

  Dit was onze lijst met de beste Injustice 2 personages. Ben je nog nooit met de game aan de slag geweest? Bekijk dan onze vijf redenen waarom je Injustice 2 moet spelen en haal de game in huis!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.