Griezel met Ghostface tijdens de Scream VI Kinepolis Horror Night!

Article
vrijdag, 03 maart 2023 om 13:00
hn scream6 dia flatf1677684180
Het is bijna tijd voor het nieuwste deel in de extreem populaire Scream-reeks. Wil je Scream VI op de meest griezelige manier beleven, dan mag je de Kinepolis Horror Night niet missen!
Hoewel de meteorologische lente als is begonnen, is het horrorseizoen nog zeker niet voorbij. En dat betekent ook dat je nog steeds kan genieten van de Horror Night bij Kinepolis. Elke keer wanneer er namelijk een grote horrorfilm in de bioscoop verscheen, kan je op de beste manier griezelen bij de Nederlandse bioscoopketen. Zo zijn er eerder al Horror Nights georganiseerd voor Halloween Ends en Terrifier 2.
Kinepolis zorgt ervoor dat je helemaal in de stemming wordt gebracht voor de film. Zo wordt de bioscoop speciaal omgetoverd voor het evenement en is er een speciaal welkomstdrankje dat geregeld wordt door Monster Energy. Je hoeft niet zelf verkleed naar de Horror Night te komen, al mag dat natuurlijk wel.
scream vi st 4 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures all rights reservedf1677684289

De terugkeer van Ghostface

Na de laatste Ghostface-moorden in Scream (2022) hebben de laatste vier overlevenden besloten om Woodsboro helemaal achter zich te laten en te vertrekken naar New York City. Maar zoals je waarschijnlijk wel zal verwachten, duurt het niet lang voordat er een nieuwe Ghostface-killer ten tonele verschijnt - inclusief het iconische masker natuurlijk. En je kan dus ook weer genieten van een aantal bloedstollende moorden, deze keer in The Big Apple.
In het nieuwe deel van de populaire franchise keren Courteney Cox, Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding en Hayden Panettiere weer terug om hun originele rollen weer op te pakken. De cast van Scream VI wordt daarnaast versterkt door onder andere Jack Champion, Henry Czerny, Dermot Mulroney en Samara Weaving.
scream vi st 7 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures all rights reservedf1677684351

Scream VI kijken in heel Nederland bij Kinepolis

Als je de Horror Night van Scream VI niet wil missen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je het halve land moet afreizen. Niet iedereen woont immers middenin de randstad en daarom organiseert Kinepolis het evenement door heel Nederland heen. De Horror Night wordt georganiseerd in maar liefst vijftien bioscopen, om precies te zijn in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam, Oss, Spijkenisse en Zoetermeer.
Een horrorfilm moet je natuurlijk wel in het donker beleven en daarom gaat de Horror Night lekker laat van start. Op vrijdag 10 maart wordt het evenement georganiseerd en het begint om 22:00 uur. De film duurt 123 minuten, dus je zal pas na middernacht de bioscoop verlaten, vol met adrenaline in je lichaam!

Hoeveel kosten de Horror Night kaartjes?

Wil je aanwezig zijn bij de Scream VI Horror Night, dan ben je gelukkig niet de hoofdprijs kwijt. Een kaartje kost namelijk slechts 12,50 euro. Dat is ook inclusief het welkomstdrankje en de extra bibbers die jezal hebben tijdens het spannende avondje.
Wil je helemaal comfortabel genieten van Scream VI, dan kan je ook kiezen voor een Cosy Seat. Deze fijne stoelen zijn voor twee personen en kosten 15,35 euro per stuk. Zo kan je lekker met z’n tweeën privé genieten van de film en krijg je ook nog eens een kapstok en tafeltje tot je beschikking. De Cosy Seat-kaartjes zijn te boeken in Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Leidschendam.
Ben je een echte liefhebber van de Scream-films, dan wil je de aankomende Horror Night niet missen. Reserveer dus snel je kaarten, voordat ze op zijn!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.