Scoor nu een maand PS Plus bijna gratis!

News
vrijdag, 03 maart 2023 om 13:30
ps plus aanbiedingf1677838390
Sony maakt het nu wel heel voordelig om PS Plus uit te proberen. Wie dit weekeinde nog een PS Plus abonnement afsluit krijgt enorm veel korting! Let op, dit aanbod geldt alleen dit weekeinde!
Het is Mega-Maart en dat viert Sony met een waanzinnig goede aanbieding voor PlayStation gamers. Wie nog geen abonnement heeft op PS Plus kan dit weekeinde de dienst heel voordelig uitproberen. De kortingen lopen uiteen van 70 tot wel 88 procent, afhankelijk van welke abonnementsvorm je kiest.
PS Plus is de abonnementsdienst van Sony waarbij abonnees de beschikking krijgen over gratis games om te spelen. Er is keuze uit drie abonnementsvormen. PS Plus Essential is zoals PS Plus vroeger werkte: abonnees krijgen elke maand drie games die ze mogen houden zolang het abonnement loopt.
Met PlayStation Plus Extra komt er een catalogus van ongeveer 400 games bij van PlayStation 4 en PlayStation 5 games, waaronder titels van PlayStation Studios en partners van Sony. Hier vind je onder andere Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 en Returnal. Deze games zijn allemaal te downloaden naar de console.
Als laatste is er nog PlayStation Plus Premium. Daarmee krijg je alles van PlayStation Plus Extra, maar ook nog tot 340 games van de PS3 (die via cloud streaming beschikbaar zijn) en een selectie van klassieke games van de PlayStation, PS2 en PSP-generaties. Deze zijn zowel te streamen als te downloaden naar je console. Ook krijg je via deze tier Game Trials.

PS Plus nu bijna gratis

Om PS Plus extra in het zonnetje te zetten heeft Sony nu dus een speciale aanbieding, die maar voor heel korte tijd geldt. Je moet er dus snel bij zijn!
Let op: de aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees en geldt slechts dit weekeinde, dus scoor deze aanbieding voor 5 maart! Na afloop van de kortingsmaand gelden de reguliere prijzen, dus zorg er voor dat je voor die tijd besluit of je je abonnement wil doorzetten of wil opzeggen.