Bekijk Halloween Ends bij Kinepolis tijdens enge horroravond

Article
maandag, 10 oktober 2022 om 15:00
hn halloweenends dia flat 2f1665392663
Na het succes van de Horror Night die Kinepolis onlangs organiseerde, waarbij de horrorfilm Smile getoond werd, is het tijd voor een nieuwe enge avond. Op 14 oktober organiseert Kinepolis weer een gave Horror Night met de film Halloween Ends. Daar wil jij bij zijn!

Bekijk de film in Kinepolis in stijl

Rustig maar, jij hoeft niets te doen. Je mag je natuurlijk mooi of eng kleden, maar waar het hier om gaat is dat Kinepolis speciaal voor jou uitpakt om er een geschikte Horror Night van te maken. Zo bekruipt de angst meteen je lichaam als je de zaal binnenstapt om Halloween Ends te kijken. De zaal wordt namelijk aangekleed in een horrorthema. Durf jij daarna nog op je plek te gaan zitten?

Bekijk de laatste Halloween film in de beste kwaliteit

Halloween Ends is de laatste film uit de populaire horrorserie die al meegaat sinds 1978. Dat de serie zo lang meegaat laat al zien hoe ongekend populair deze horrorreeks is. Jamie Lee Curtis staat min of meer synoniem met de serie en zij schittert ook in Halloween Ends. Als fan van de serie wil je dit natuurlijk niet missen en deze film op het grote doek zien. Lekker op een groot scherm, in het donker en dan samen griezelen! Wil jij je kennis nog even opkrikken? Dit is waar het verhaal van Halloween Ends over gaat.
Kinepolis heeft diverse technieken en snufjes in huis om voor de beste bioscoopervaring te zorgen. Zo is Laser ULTRA aanwezig, wat een combinatie is van 4K-lasterproductie en Dolby Atmos-geluid. Daardoor krijg je Halloween Ends niet alleen op een groot scherm te zien in de beste kwaliteit, maar ook met de beste audio.
Het is natuurlijk geen geheim dat geluid of geluidseffecten in horrorfilms bij uitstek geschikt zijn om jou de stuipen op het lijf te jagen. Of wil je ons wijs maken dat jij niet bang gemaakt wil worden?

Horror Night in heel Nederland

Net als de vorige Horor Night van Kinepolis is ook deze film te zien in het hele land. Kinepolis heeft twintig bioscopen, verdeeld over heel Nederland. Dit zijn alle plaatsen waar je terecht kunt voor tickets: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht, Leidschendam, Spijkenisse en Zoetermeer.
Reserveer dus snel je tickets bij Kinepolis. De film duurt iets minder dan twee uur. Verder hebben meerdere bioscopen de optie om ‘cosy seats’ te reserveren. Een normaal ticket kost 12,50 euro. Een cosy seat ticket kost 15,35 euro.

Niets zo 'veilig' als een lekker stoeltje

Natuurlijk zul je bang zijn in het donker, dat is de hele bedoeling van een Horror Night. Toch is het fijn om twee uur lang in een fijne stoel te zitten bij een bioscoopervaring. De cosy seats zijn weliswaar ietsje duurder, maar zitten wel heerlijk en kennen een hoop voordelen. Dit is wat je voor die paar euro extra krijgt:
  • Extra comfort
  • Wegklapbare leuning
  • Kapstok
  • Tafeltje voor je drankje en snacks
  • Haakje voor je (hand)tas
De cosy seats zijn aanwezig in de volgende steden: Almere, Breda, Dordrecht, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht en Leidschendam.

Een eng extraatje

Halloween Ends draait vanaf aanstaande donderdag en natuurlijk kun je de film op elk moment zien dat het jou uitkomt, maar als je een echte hororfan bent, wil je aanwezig zijn bij deze Horror Night die Kinepolis organiseert. Je krijgt namelijk ook nog een eng extraatje dat bij de prijs van je ticket inbegrepen zit. Een soort van klein horrorvoorprogramma dus. Tevens is er vlak voor Halloween Ends begint een horrorquiz en dat maakt het bij uitstek een avond waar jij met je vrienden, vlam of familie heen wilt. Want wie heeft nu de meeste horrorkennis op zak?
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.