Bibber in je bioscoopstoel tijdens de Kinepolis Horror Night met Terrifier 2!

Article
donderdag, 05 januari 2023 om 16:00
hn terrifier2 dia flatf1672762585
Horror-liefhebbers zijn voor een angstaanjagend avondje bij Kinepolis aan het goede adres. De bioscoopketen organiseert namelijk weer een nieuwe Horror Night, deze keer met de spraakmakende horrorfilm Terrifier 2 in de hoofdrol!
Er worden bij Kinepolis geregeld Horror Nights georganiseerd, wanneer er een nieuwe grote horrorfilm uitgebracht wordt. Zo konden liefhebbers eerder al helemaal in stijl genieten van onder andere Smile en Halloween Ends.
Je hoeft zelf trouwens niet als horrorfiguur naar de bioscoop te komen (maar het mag natuurlijk wel!), Kinepolis zorgt ervoor dat je helemaal in de stemming wordt gebracht voor het griezelige avondje. Zo wordt onder andere de bioscoop speciaal omgetoverd voor de Horror Night, is er een welkomstdrankje en een spannend voorprogramma.

Niet voor mensen met een zwakke maag

Horrorfilms kunnen behoorlijk bloederig zijn, maar Terrifier 2 gaat nog een stuk verder. De film doet zijn naam zeker eer aan. Sterker nog, er zijn bij screenings meerdere mensen flauwgevallen of hebben moeten overgeven. Het is dus zeker niet een film voor mensen met een zwakke maag, maar Kinepolis ziet er wel een mooie uitdaging in.
Alle bezoekers van de Horror Night krijgen namelijk een spuugzakje bij aanvang van de film. Heel handig wanneer het toch even iets teveel wordt, maar het is ook een mooie beloning. Lukt het je namelijk om tot de pauze niet je maaginhoud te delen in het zakje, dan wordt die in plaats daarvan gratis omgeruild voor een zakje met popcorn!
terrifier 2 st 6 jpg sd highf1672762014

Een moordlustige clown

In Terrifier 2 keert Art the Clown (David Howard Thornton) weer terug naar het dorpje Miles County, na zijn acties in de eerste film. Niet om trucjes te tonen aan kinderen, maar om te zorgen voor een gruwelijk bloedbad. En natuurlijk is dat tijdens Halloween.
Het doelwit voor Art is deze keer de tiener Sienna (Lauren LaVera) en haar broertje Jonathan (Elliott Fullam) - die zich voor Halloween zelfs speciaal wilde verkleden als de beruchte Art the Clown. Maar Sienna en Jonathan zijn zeker niet de enige potentiële slachtoffers voor de bloeddorstige killer. De clown gaat in Terrifier 2 bovendien niet alleen op jacht. Hij krijgt namelijk hulp van The Little Pale Girl (Amelie McLain) om de nodige inwoners van het rustige dorpje om te leggen. Een clown en een klein meisje, is er een engere combinatie voor te stellen in een horrorfilm?
Het voordeel van een horrorfilm zien in de bioscoop is het grote en scherpe scherm en het indrukwekkende geluid. Zo kan je optimaal genieten van alle gore en kan je bijna de verhoogde hartslag van de slachtoffers horen.

Kinepolis Horror Night in heel Nederland

Natuurlijk kan niet iedereen het halve land afreizen om een Horror Night bij te wonen, maar dat is gelukkig ook helemaal niet nodig. Kinepolis organiseert de avond namelijk door heel Nederland in maar liefst twaalf verschillende bioscopen. Je kan terecht bij de bioscopen in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam, Spijkenisse en Zoetermeer.
Een Horror Night kan natuurlijk maar op één datum worden georganiseerd en dat is op vrijdag 13 januari. De film gaat van start om 21:30 en duurt ruim twee uur, dus je kan tot laat in de nacht heerlijk griezelen bij Kinepolis.

Hoeveel kosten de kaartjes?

Als je aanwezig wil zijn bij de speciale Horror Night, dan kost dat gelukkig geen ‘arm and a leg’. Voor een kaartje ben je namelijk 12,50 euro kwijt en dat is inclusief het welkomstdrankje, het speciale voorprogramma en het complementaire spuugzakje.
Daarnaast heb je ook de keuze voor de upgrade naar de Cosy Seat voor twee personen. Normaal zal je niet zo gemakkelijk in je stoel zitten bij een angstaanjagende horrorfilm, maar met de Cosy Seat maakt Kinepolis je het zo comfortabel mogelijk. Zo heb je privacy voor twee, een grote stoel, een tafeltje en een kapstok. De Cosy Seat kost 15,35 euro per persoon.
De Cosy Seat is beschikbaar in de volgende bioscopen: Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Leidschendam.
Ben je een horrorliefhebber, dan wil je de Horror Night niet missen. Reserveer dus snel je kaarten, voordat ze op zijn!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.