Scott Pilgrim vs. The World: The Game is terug!

  Scott Pilgrim heeft het weer eens aan de stok met de rest van de wereld, Scott Pilgrim vs. The World: The Game werd namelijk aangekondigd.

  Universal Pictures

  Het spel werd vorige week aangekondigd tijdens Ubisoft Forward. Het spel kwam samen met de film uit in 2010, waarna het in 2014 uit de Xbox Live Arcade en PlayStation Netwerk gehaald werd. Dit kwam vermoedelijk omdat de vergunning van het spel verlopen was.

  10 jarig jubileum

  In 2020 is de tiende verjaardag van het spel. Om deze reden besloot de maker van de game, Bryan lee O’Malley Twitter in te zetten om met de wereld te delen dat Scott Pilgrim vs. The World: The Game nog steeds niet beschikbaar is en hoopte daarmee Ubisoft zo ver te krijgen het spel terug te brengen. Dit heeft tot succes geleid. Scott Pilgrim vs. The World: The Game komt samen met de DLC’s van het spel terug naar PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. De precieze releasedatum is alleen nog niet bekend. Ubisoft gaf wel aan dat het spel in ‘holiday 2020’ weer beschikbaar zal zijn.

  Multiplayer

  In Scott Pilgrim vs. The World: The Game speel jij zelf als Scott Pilgrim tegen zeven ontzettend jaloerse exen die jouw liefde met Ramona Flowers in de weg willen zitten. Je kan het avontuur spelen met drie anderen. Het doel van de game is om de jaloerse exen te verslaan door ze letterlijk allemaal in elkaar te slaan. In dit 2D spel leer jij als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills, Kim Pine, Knives Chau of Wallace Wells steeds meer nieuwe aanvallen, waarmee je uiteindelijk sterk genoeg bent om alle vijanden in het spel te verslaan. Ook is het mogelijk om met drie van je vrienden te spelen. Er is namelijk een multiplayer optie waarin je met zijn vieren alle vijanden kan verslaan.

  Scott Pilgrim vs. The World: The Game

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2010

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.