Deze vijf dingen hopen wij te zien in Red Dead Online in 2020

Article
donderdag, 02 januari 2020 om 10:25
rdo tips 5f1572600743
2019 is een goed jaar geweest voor de online wereld van Red Dead Redemption 2, met veel nieuwe toevoegingen. Maar wat zal 2020 brengen naar het digitale Wilde Westen? Wij hopen op deze vijf dingen in Red Dead Online.

Nieuwe carrièrekansen

De grootste nieuwe toevoeging voor Red Dead Online dit jaar waren ongetwijfeld de specialistische rollen. Eerst werden we verwend met de Bounty Hunter, Collector en Trader in de Frontier Pursuits update en kort geleden werd de Moonshiner geïntroduceerd, als een variatie op de Trader.
Wij hopen op een aantal nieuwe rollen in 2020 en de kans is groot dat die wens ook in vervulling zal gaan. Rockstar heeft immers al aangegeven dat ze de mogelijkheden willen blijven aanvullen. De vraag is alleen welke specialisaties we gaan zien. Zullen de komende rollen weer een variatie zijn op de bestaande rollen of krijgen we iets compleet nieuws? Ga in ieder geval alvast maar een stapel goudstaven sparen, want die zul je ongetwijfeld nodig hebben in het nieuwe jaar.
red dead online a land of opportunitiesf1577907662

Meer verhaallijnen

Bij de lancering van Red Dead Online was er één verhaallijn beschikbaar: A Land of Opportunities. Je wordt daarbij niet alleen getrakteerd op een interessant verhaal, maar het geldt ook als een soort tutorial en je verdient er lekker veel ervaringspunten en dollars mee. Dat de missies ook nog eens heel leuk zijn is als een kers op de taart. Heb je eenmaal alle missies uitgespeeld, dan kan je er nog steeds ervaringspunten mee verdienen, alleen de verrassing is er dan wel een beetje vanaf.
Met de Moonshiners-specialisatie hebben we er recent een nieuwe verhaallijn bijgekregen, om je nieuwe carrière extra in het zonnetje te zetten. De nieuwe toevoeging maakt goed duidelijk hoe leuk nieuwe missies kunnen zijn en we hopen dan ook dat Rockstar deze trend doorzet. Als we om de zoveel maanden nieuwe verhaalmissies erbij krijgen, dan zijn wij en een groot gedeelte van de spelers zeer gelukkig.
red dead online possef1573642900

Extra modi voor Showdown Series

Liefhebbers van PvP hebben niet veel om over te klagen in Red Dead Online. In de open wereld kunnen ze hun gang gaan en spelers belagen die hun verkoopwaren veilig proberen af te leveren bij een koper of andere missies saboteren. Daarnaast zijn er ook verschillende modi te vinden in de Showdown Series, van een Battle Royale-achtige modus tot aan klassiekers als Team Deathmatch en Capture the Flag. Elke week kunnen scherpschutters bovendien hun gang gaan in een speciale Free Aim Series.
Toch hopen we dat Rockstar met nog een aantal extra modi op de proppen komt in 2020. De variatie is al vrij groot, maar het kan zeker geen kwaad om af en toe een nieuwe modus toe te voegen of om de Showdown Series te rouleren. Verandering van spijs doet immers eten.
red dead online wapenf1573643010

Een groter wapenarsenaal

Er is geen grotere vriend van een cowboy dan de revolver op zijn heup of het geweer op zijn rug. In een onveilige en gewelddadige wereld als het Wilde Westen is een manier om jezelf te verdedigen immers geen overbodige luxe. Spelers hebben daarbij de keuze uit verschillende revolvers, pistolen, shotguns en geweren.
Met de Moonshiners update is er een nieuw wapen bijgekomen, de krachtige Navy Revolver. Het is een welkome toevoeging aan het arsenaal van schietijzers en we hopen dat Rockstar deze lijn doortrekt in 2020. Een grotere keuze aan wapens is altijd welkom en het vrijspelen van een wapen is een mooie wortel aan de stok.
red dead online trader 1f1572450308

Oplossen van bekende problemen

Het is niet makkelijk om een grote, open wereld met verschillende spelers en dynamische evenementen bug-vrij te maken. Sterker nog, het is nagenoeg onmogelijk. Zelfs voor veel singleplayer games is het al een opgave waar niet tegenop te boksen is.
Toch hopen we er in 2020 een aantal problemen worden opgelost waar spelers al een tijdje last van hebben. Zo is Cripps niet altijd even consistent met het bijhouden van je kamp. Bij het inloggen kan het wel eens gebeuren dat je kamp verdwenen is en soms kun je zelfs het kamp niet meer opzetten. Dat is behoorlijk vervelend, zeker als je aan je Trader-specialisatie wil werken. Een ander bekend probleem is het verdwijnen van wilde dieren, wat voor de jagers onder ons erg storend kan zijn. Hopelijk kan Rockstar deze pijnpunten oplossen in het nieuwe jaar, zodat iedereen ongestoord van de ervaring kan genieten.
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

Populair Nieuws