Eindelijk: De PlayStation Plus games voor januari 2020 zijn bekendgemaakt!

  We hebben moeten wachten tot het nieuwe jaar zich aandiende, maar eindelijk zijn de PlayStation Plus games voor januari 2020 bekend. Sony trapt het nieuwe jaar af met een oude bekende en…een geit.

  Uncharted: The Nathan Drake Collection

  De oude bekende die Sony ons brengt is niemand minder dan Nathan Drake. In de Uncharted Collection zijn zijn eerste drie avonturen gebundeld tot een dik pakket vol avontuur, puzzels en actie. Met deze toffe combinatie onderscheidt schatzoeker Drake zich van zijn vrouwelijke tegenpool Lara Croft.

  In Uncharted: The Nathan Drake Collection gaat Drake op zoek naar El Dorado. In Uncharted: Among Thieves volgt hij sporen van Marco Polo's reis naar China als hij op zoek gaat naar de Cintamani steen en de stad Shambala. Uncharted 3: Drake's Deception laat je zoeken naar de verloren stad Iram of the Pillars. Drie avonturen die bol staan van geheimen, puzzels en gevaren!

  Goat Simulator

  De tweede game die Sony ons deze maand geeft is Goat Simulator. Deze game doet precies wat de titel insinueert: het simuleren van het leven van een geit. Alhoewel wij ons niet goed voor kunnen stellen dat een geit zo tekeer gaat.

  In Goat Simulator laat je namelijk als geit door de straten banjeren terwijl je dingen ramt, beukt en overal aan likt waaraan je maar wil lukken. Als geit kun je nog behoorlijk wat chaos veroorzaken zeg!

  PlayStation Plus games voor januari 2020

  Met deze twee, of eigenlijk vier, games kun je in januari aan de slag als je een PlayStation Plus abonnement hebt. De games zijn vanaf 7 januari beschikbaar en vervangen de titels van december. Welke ga jij spelen?

  Dit artikel is op 29 mei 2020 bijgewerkt.

  Goat Simulator

  Verkijgbaar vanaf 1 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.