Reageer en Win - Een tof Cartoon Network pakket

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is om prijzen te winnen met de Reageer en Win. Deze week maken we de winnaars van vorige week bekend en geven we een tof Cartoon Network pakket weg!

  De winnaars van de Huawei Freebuds 3 is geworden... raven! Zijn reactie op de reageer en win van vorige week was: "Gefeliciteerd winnaars! Ik doe graag mee voor deze mooie prijs." Daarnaast reageerde hij ook nog een aantal andere artikelen, zoals de XGN Redactie in 10 vragen: Chris Boers, de Maneater Review en alles wat je moet weten over Android 11.

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Cartoon Network pakket

  Deze week kun je op XGN.nl kans maken op een Cartoon Network pakket, vol toffe goodies, die wij weggeven in samenwerking met Media Tornado en door de premium quality toys store De Toyboys uit Haarlem. In het pakket zit een mooie Thunder Cats figurine van de originele serie die mooi aansluit bij de nieuwe Thunder Cats Brul-serie van Cartoon Network die sinds 18 mei iedere week om 17:50 uur wordt uitgezonden.

  Het complete pakket is als volgt:

  • Thunder Cats figurine van de originele serie
  • Adventure Time Poncho (voor volwassenen)
  • Cartoon Network T-shirt
  • We Bare Bears Tas

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.