Reageer en Win: Tickets voor The Park Playground Amsterdam!

Article
donderdag, 07 juli 2022 om 18:30
the park playground 1f1656422677
Heb je altijd al een keertje in een Virtual Reality-wereld willen rondlopen, maar heb je geen geld of zin om een VR-bril in huis te halen, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win geven we namelijk zes tickets weg voor The Park Playground Amsterdam, de nieuwste VR-experience in de hoofdstad.

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op exemplaren van Tiny Tina's Wonderlands én Vampire The Masquerade Swansong. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van Tiny Tina's Wonderlands zijn geworden… darroox en bumbel!
De winnaars van Vampire The Masquerade Swansong zijn geworden... WarriorPriestess, Yomina en JustB!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - The Park Playground Amsterdam

Heb je altijd een droom gehad om een mindblowing VR-experience te beleven? Dan hebben we zeer goed nieuws voor je. The Park Playground Amsterdam opent namelijk op 2 juli de deuren en biedt twee grote free-roam speelvelden voor twee tot acht spelers. Duizelig word je niet, want The Park Playground Amsterdam maakt gebruik van de scherpste VR-brillen op de markt. Een VR-experience is daarnaast niet snel voorbij, want je krijgt in totaal 60 minuten de tijd in jouw virtual reality wereld. Eerst zijn er 30 minuten minigames en daarna 30 minuten ervaring in de free roam.
Het beste van allemaal komt nog, want in de Reageer en Win kan je kans maken om de ervaring in The Park Playground Amsterdam zelf te beleven, samen met vrienden of familie. Deze week maakt namelijk één persoon kans op zes tickets voor The Park Playground Amsterdam. Je hebt zelf de keuze om een dag uit te kiezen voor het uitje, er staat geen vaste dag gepland.
De locatie is zeven dagen in de week geopend van tien uur 's ochtends tot en met tien uur in de avond. Normaal kost een kaartje 34,99 euro per persoon, dus de winactie is zeker de moeite waard!
Om kans te maken op deze mooie prijs hoef je enkel even een mailtje te sturen naar Ralph via [email protected].
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).