The Park Playground Amsterdam opent haar deuren

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 11:00
the park playground 2f1656422661
The Park Playground in Amsterdam opent op 2 juli haar deuren officieel. In Amsterdam kun je een gloednieuwe VR-ervaring opdoen in de nieuwe experience die The Park Playground aanbiedt. De ervaring belooft een mix van avontuur, spanning en entertainment.
The Park Playground opent officieel haar deuren op de Rigakade 10 in Amsterdam aankomende zaterdag. Daar word je ondergedompeld in een wereld van virtual reality (VR) waarbij iedereen een eigen ervaring kan kiezen. Het gevoel is niet te omschrijven en vooral een die je zelf moet ervaren.
Met de bril en ruimte heb je de vrijheid om veel meer ondergedompeld te worden in een andere wereld. Daarvoor wordt een nieuwe techniek gebruikt. De vestiging in Amsterdam beschikt namelijk over de scherpste VR-brillen op de markt waardoor duizeligheid voorkomen wordt.

The Park Playground Amsterdam VR-ervaring is co-op

De nieuwe VR-ervaring die je bij The Park Playground in Amsterdam kunt ervaren is overigens niet alleen voor jezelf. De ervaring is bedoeld om samen met vrienden te spelen in een grote ruimte. Speelvelden zijn bedoeld voor 2 tot 8 personen. Dus je kan tickets kopen met je groep beste vrienden, collega's of familie.
Daarbij heb je geen last van kabels of een rugzak, net als op andere locaties. Daardoor kunnen jij en je vrienden compleet in de ervaring opgaan. The Park Playground zit immers al in Den Haag, Breda, Eindhoven en Zwolle. Ook zitten er locaties in België, geen onbekende speler dus.
Dit artikel is in samenwerking met The Park Playground.