Epic Games laat ons griezelen met gratis games

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Een nieuwe week, dat betekent nieuwe gratis games in de Epic Games Store. Deze week confronteert Epic ons met gruwelijke monsters en voldoende wapens om ze af te slachten.
Epic Games schotelt ons wekelijks gratis games voor en dat doen ze ook deze week. Epic houdt het niet bij één game, maar doet er nog een tweede gratis game bij!
De headliner deze week is ongetwijfeld Killing Floor 2, een brute first person shooter waarin je moet zien te overleven tussen zwermen clones, genaamd Zed. De game richt zich voornamelijk op multiplayer, maar wie niet zo van competitieve games houdt kan in Killing Floor ook in teams van 6 co-op spelen.De game van Tripwire Interactive ziet er prachtig maar bloederig uit. Niet voor de gevoeligen onder ons dus!
Killing Floor wordt vergezeld van Ancient Enemy, een kaart-gebaseerde RPG game. Waar Killing Floor vooral gericht is op brute actie richt Ancient Enemy zich vooral op tactische gevechten waarbij je soms flink moet nadenken wat de beste strategie is om je vijanden te verslaan. De kaart-gevechten worden vergezeld van een uitgebreid verhaal met uitgebreide folklore-invloeden.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Ook komende week kunnen we weer gratis games tegemoet zien.Volgende week mogen we ons verheugen op het prachtige handgetekende Wonder Boy: The Dragon's Trap.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.