Spelers hebben problemen met hun Far Cry 6 PS4 game naar PS5 overzetten

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 14:30
far cry 6 gameplayf1674831707
PS4 gamers melden dat ze problemen ervaren met het overzetten van de PS4 versie van Far Cry 6 naar de PS5. Het zou fout gaat met de disk versie van de game.
Meerdere gamers, vooral in het Verenigd Koninkrijk melden dat het niet lukt om de PS4 diskversie van Far Cry 6 naar de nieuwe PS5 over te zetten. Dit is een erg vervelend probleem. Als je dan eindelijk je PS5 binnen hebt wil je natuurlijk direct je nieuwste game daar op uittesten. Dit is door het huidige probleem momenteel niet mogelijk.

Wat is de oorzaak van het probleem?

De oorzaak van het probleem is bekend. Er zouden per ongeluk Russische versies van de game verstuurd zijn naar spelers in het Verenigd Koninkrijk. Dit is geen probleem wat betreft gameplay zelf, maar het zorgt er wel voor dat spelers geen gebruik kunnen maken van het programma waar PS4 games gratis mee naar PS5 games kan worden geüpdatet.
Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met Ubisoft games die overgezet moeten worden naar de nieuwe PS5. In december waren er ook problemen rond de game Assassin's Creed Valhalla. Deze problemen zijn opgelost, maar het duurde wel even voordat de patch er kwam. Hopelijk wordt het huidige probleem sneller opgelost.
Er zou al wel een omslachtige oplossing zijn gevonden. Spelers zouden van regio moeten veranderen om de update alsnog te laten uitvoeren. Via deze oplossing verlies je dan wel je voortgang en toegang tot DLC's. Hieronder in de tweet staat een video die laat zien hoe je dit doet:

Populair Nieuws