Reageer en Win: Supergaaf Lost Judgment pakket en Back 4 Blood voor PS5!

Article
vrijdag, 15 oktober 2021 om 17:00
lost judgment prijzenpakketf1634304498
Na het megavette Far Cry 6 diorama van vorige week duurt het niet lang voordat jullie kans kunnen maken op weer een heel coole prijs. Deze week geven we namelijk een supergaaf Lost Judgment pakket weg en ook nog eens Back 4 Blood voor de PS5!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op een heel vet en exclusief Far Cry 6 diorama met Charging Station voor je controllers. Daarvoor moesten jullie onder het Reageer en Win-artikel en de Far Cry 6 review reageren en kon je extra veel kans maken via TikTok.
De winnaar van het Far Cry 6 diorama is geworden... Krekatos!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Lost Judgment pakket en Back 4 Blood

We houden maar niet op met de prijzenregen op XGN.nl. Na het supervette pakket van vorige week gaan we nu 'gewoon' rustig door met het weggeven van prachtige prijzen en deze week hebben we zelfs twee dingen om weg te geven.
We beginnen met de grote klapper. WIj hebben namelijk opnieuw een heel exclusieve prijs op weg te geven: een pakket van Lost Judgment waarvan er maar twee zijn in de hele Benelux! Dit zit er allemaal in de doos:
  • Lost Judgment voor de Xbox One en Xbox Series X/S
  • Een speciale Lost Judgment skateboard deck
  • Drone met controller
  • Een Lost Judgment notitieboek
  • Zes Lost Judgment pins
Maar wat moet je doen om deze supervette prijs te winnen? Reageer hier onder het artikel OF onder deze TikTok-video (waarin we de inhoud van het pakket nog eens goed laten zien) waarom jij dé ideale detective zou zijn!
Daarnaast kunnen co-op liefhebbers deze week ook de release van Back 4 Blood vieren. De zombie shooter is eindelijk uit en is de perfecte game om samen met je vrienden te spelen. En wij kunnen er iemand heel gelukkig mee maken. In de Reageer en Win geven we namelijk ook een exemplaar van Back 4 Blood voor de PS5 weg!
Om kans te maken om die prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent deze week reageren onder drie verschillende artikelen. Natuurlijk mag je ook vaker reageren.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws