Reageer en Win: Prijswinnaars van de Space Jam: A New Legacy winactie!

Article
vrijdag, 03 december 2021 om 14:00
space jam a new legacy nl st 4 jpg sd low copyright 2021 warner bros entertainment inc all rights reservedf1637927782
In de Reageer en Win van deze week hebben we geen prijs om weg te geven, want momenteel kan je een hele berg aan toffe prijzen winnen via de 12 Days of Christmas. Natuurlijk maken we wel de prijswinnaars van de Space Jam: A New Legacy winactie bekend, dus check snel of je hebt gewonnen!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de film Space Jam: A New Legacy en een goodiepakket. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaars van het Space Jam: A New Legacy pakket zijn geworden... lelystadse, ivod en Karel!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - 12 Days of Christmas

Deze week geven we geen prijs weg in de Reageer en Win. Maar maak je geen zorgen, het betekent namelijk niet dat je helemaal geen prijs kan winnen op XGN.nl. Sterker nog, het regent prijzen in december! Wij spelen namelijk al lekker vroeg Kerstman en duidelijk uit tijdens de 12 Days of Christmas. Tot Kerstmis maken om de dag een nieuwe prijs bekend die je kan winnen. En daar zitten heel toffe prijzen tussen. Hier kan je het overzicht checken van alle prijzen waar je kans op kan maken en hier kan je lezen hoe je mee kan doen aan de actie.
twelve day of christmasf1638274092

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).