Reageer en Win: 2x Ghostbusters Afterlife vrijkaartjes + goodies

Article
vrijdag, 19 november 2021 om 16:30
ghostbusters afterlife st 2 jpg sd high copyright 2019 ctmg inc all rights reservedf1633342864
Veel webshops zijn al begonnen met Black Friday en strooien met korting, maar zij zijn niet de enige die nu uitdelen. In de Reageer en Win van deze week geven wij namelijk twee keer twee vrijkaartjes voor Ghostbusters Afterlife weg en bijbehorende goodies!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op drie Blu-rays van de film Druk. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaars van Druk zijn geworden... JustB, boja en ananas!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Ghostbusters Afterlife

De Ghostbusters-films zijn zeer geliefd, maar het is alweer een hele tijd geleden sinds de originele films zijn verschenen. In 2016 is er nog wel een spin-off verschenen, maar die had weinig te maken met de personages waar iedereen verliefd op is geworden. Gelukkig komt Universal binnenkort met Ghosterbusters Afterlife, dat het verhaal van de originele trilogie voortzet. Wil je die film niet missen in de bioscoop? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij geven namelijk 2x twee vrijkaartjes weg voor Ghostbusters Afterlife, inclusief een goodie-pakket.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).