Reageer en Win: de winnaars van Hollands Hoop seizoen 3!

Article
vrijdag, 24 april 2020 om 18:00
hollands hoop seizoen 3f1586964307
Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor de Reageer en Win. Deze week hebben we geen nieuw winactie, maar maken we wel de winnaars van de DVD-box van Hollands Hoop seizoen 3 bekend.

Winnaar afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op één van de drie DVD-boxen van Hollands Hoop seizoen 3. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaars van de DVD-box van Hollands Hoop seizoen 3 zijn geworden... redsu, JustB en boja!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Helaas geen nieuwe prijs

Door het coronavirus is het kantoor van XGN.nl helaas nog steeds gesloten. Deze week hebben we dan ook geen nieuwe prijs voor jullie, omdat we geen toegang hebben tot alle games, films, series en andere goodies. Ook de prijzen die nog opgestuurd moeten worden, kunnen we daardoor niet op de post doen. Sommige prijswinnaars moeten daardoor nog even wat langer geduld hebben. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk weer de gebruikelijke gang van zaken oppakken, maar tot die tijd: stay safe en blijf je aan alle maatregelen houden!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).