Reageer en Win - Leave No Trace DVD & Nerds! boek

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op drie exemplaren van Leave No Trace voor de DVD. Ook maken jullie kans op drie boeken van Nerds! Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we twee blu-ray exemplaren van Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald met daarbij een te gek pakket. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Leave No Trace & Nerds!

  Deze week geven wij in samenwerking met Sony Pictures drie exemplaren weg van Leave No Trace voor de DVD. De film is een Amerikaans drama dat gaat over Will en zijn tienerdochter die al jarenlang verborgen leven in een uitgestrekt natuurgebied in Portland. Door een toeval worden ze ontdekt en ondergebracht door de sociale diensten. Vader en dochter moeten opnieuw op zoek naar een nieuw huis. De film ging op 20 januari 2018 in premiere op het Sundance filmfestival.

  Ook geven wij deze week drie keer het boek Nerds! van Emilio Guzman en Thijs van Domburg weg. In Nerds! maken Emilio en Thijs je wegwijs in de wondere wereld van de nerd. Met vaart, humor en kennis van zaken laten ze zien dat nerd-zijn niets is om je voor te schamen. Van superhelden, fantasy en sciencefiction tot action figures en bordspellen: dit boek is een ode aan de nerd. Geschreven voor doorgewinterde nerds, bijna-nerds, stiekeme nerds, en instapnerds. En voor normale mensen, die de nerd beter willen leren kennen! Het boek verscheen in april 2019

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.