Reageer en Win - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op twee blu-ray exemplaren van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald met daarbij een te gek goodie pakket. Bekijk de video hieronder (vergeet niet de bloopers), waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we twee exemplaren van de nieuwe slasher Devil May Cry 5 voor de PlayStation 4 en Xbox One weg. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros Pictures 2 Blu-Ray exemplaren weg voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. In deze fantasiefilm die uitgekomen is op 8 november 2018 is Gellert Grindelwald, die door MACUSA werd gearresteerd, ontsnapt en begonnen met het rekruteren van volgelingen om zijn doel te bereiken: dat tovenaars heersen over de wereld en zich niet meer moeten verstoppen voor Dreuzels. Albus Perkamentus ziet zichzelf genoodzaakt om in te grijpen, maar hiervoor heeft hij de hulp nodig van zijn voormalige student en de persoon die Grindelwald eerder wist te stoppen: Newt Scamander. In onze review van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vertelt Rox meer over deze film.

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week. En geef je voorkeursplatform aan in de reactie op de video.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.