Vorige week konden jullie kans maken op de Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Ray. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win - Little Nightmares Complete Edition Switch

Deze week maken jullie kans op Little Nightmares Complete Edition voor de Nintendo Switch​​​​​​. Deze geven we in samenwerking met Bandai Namco weg en dat doen we niet één keer, deze week stoppen we namelijk ook een exemplaar van de Little Nightmares Complete Edition Switch in onze kwartaalprijs! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink veel en leuke reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier. Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een blooper.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Little Nightmares Complete Edition Switch.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).