5 PS5 aankondigingen die we willen zien in 2021

  We weten al dat er een paar toffe exclusives naar de PS5 komen, toch zijn er nog een paar games waar we op zitten te wachten. We hebben 5 aankondigingen die we willen zien in 2021 op een rij gezet.

  Er zijn nogal wat geliefde PlayStation exclusives en van een aantal weten we al dat ze een vervolg krijgen op de PS5. Zo weten we al dat Horizon Forbidden West nog in 2021 moet uitkomen en weten we dat ook God of War Ragnarok onderweg is. Toch missen we nog een paar toffe games op de PS5 waar we niet op kunnen wachten. Daarom hebben we 5 aankondigingen die we willen zien in 2021 op een rij gezet.

  Infamous 3

  Een van de aankondigingen die we willen zien voor de PS5 is Infamous 3. Het is namelijk niet alleen een tijdje geleden dat we met een Infamous game aan de slag konden, de laatste die uitkwam was zelfs een spin-off. Het is eigenlijk wel weer tijd om in de schoenen te stappen van superheld Cole McGrath en het Infamous verhaal te vervolgen.De kans bestaat ook dat Sucker Punch aan de slag is met een nieuwe Infamous game.

  Afgelopen jaar heeft ze natuurlijk het geroemde Ghost of Tsushima uitgebracht en momenteel weten we eigenlijk niet waar ze aan werkt. Een vacature van Sucker Punch leek laatst wel aan te geven dat ze werkt aan het tweede deel van de succesvolle samoeraigame, maar als ze nu een vacature uitschrijft zou je denken dat de ontwikkeling van de game nog moet beginnen. Het zet de deur open voor de suggestie dat ze momenteel werkt aan Infamous 3, laten we hopen dat we in 2021 nog een aankondiging krijgen.

  Nieuwe Uncharted game

  We hoopten de laatste State of Play eigenlijk al iets te zien van een nieuwe Uncharted game, maar uiteindelijk kregen we geen aankondiging. Toch is het te verwachten dat we later in 2021 wel iets te horen krijgen over een Uncharted game voor de PS5. Zoals we weten wordt er namelijk hard gewerkt aan een film die gebaseerd is op de succesvolle avonturenfranchise.

  In de film zal Tom Holland de hoofdrol vertolken van een jonge Nathan Drake. Het zou natuurlijk ook heel tof zijn om een nieuwe Uncharted game te krijgen waarin we als Tom Holland kunnen spelen, maar het is natuurlijk nog even de vraag of de acteur daar wel de tijd voor heeft. Of Tom Holland nou kan of niet maakt op het einde van de dag ook niet meer uit, zolang we maar een nieuwe Uncharted game krijgen.

  Metal Gear Solid Remake

  Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Bluepoint Games momenteel werkt aan een remake van de originele Metal Gear Solid. Sterker nog, in het laatste project van Bluepoint, de Demon's Souls Remake, werd een geluid gevonden dat deed denken aan het eindgevecht tegen Metal Gear Rex. Het lijkt er dus op dat de geruchten wel degelijk kloppen, maar wanneer komt dan de officiële aankondiging?

  Hopelijk kunnen we die aankondiging in 2021 gaan krijgen. De ontwikkeling van de game zal nog niet in een vergevorderd stadium zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het enige wat we nodig hebben is een korte teaser die gewoon even laat weten dat de game onderweg is. Doordat de originele Metal Gear Solid een echte klassieker is, is het een van die aankondigingen voor de PS5 waar we simpelweg niet op kunnen wachten.

  Marvel's Spider-Man 2

  Na het succes van de eerste Spider-Man game en de Miles Morales game kunnen we niet wachten op het officiële tweede deel. Daarom is het ook een van de aankondigingen die we willen zien in 2021 voor de PS5. Aan het einde van Marvel's Spider-Man werden we namelijk al een beetje geteaset met enkele superschurken die hun opwachting zaten te maken.

  Het gul zijn met schurken was dan ook een van de sterkste kanten van Marvel's Spider-Man en het aankomende tweede deel lijkt daar geen verandering in te gaan brengen. We weten vrijwel zeker dat het tweede deel eraan komt, maar zonder een officiële aankondiging kunnen we niet heel veel. Hopelijk laat Insomniac in 2021 weten dat de game onderweg is voor PS5, dan kunnen we ons daar alvast op verheugen.

  Nieuwe Quantic Dream game

  De verhalenvertellers van Quantic Dream hebben al ontzettend veel toffe games naar PlayStation gebracht. Zo kennen we allemaal wel Heavy Rain, Beyond Two Souls en Detroit: Become Human. Het zijn titels die verschillende PlayStation generaties hebben gedefinieerd en het is dus afwachten totdat Quantic Dream met een PS5 game komt. Tegenwoordig zijn hun games niet echt exclusive meer, maar als ze een nieuwe game aankondigen zal de game waarschijnlijk tijdelijk exclusief zijn voor de PS5.

  Later dit jaar moet het meest recente project van Quantic Dream uitkomen, Dustborn, die lijkt af te wijken van hun standaardrecept. Het is dan ook de vraag of Dustborn wordt gemaakt door het hoofdteam van de bekende ontwikkelaar of dat het gemaakt wordt door een kleiner team. In ieder geval zal Quantic Dream dit jaar weer ruimte hebben voor een nieuw project en laten we hopen dat ze het project gelijk in 2021 aankondigen voor de PS5.

  Andere aankondigingen

  Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe PlayStation exclusives die we willen zien in 2021, maar je kan ze niet allemaal opschrijven. Er zijn ook nog zat third-party ontwikkelaars die dit jaar ongetwijfeld aankondigingen zullen doen voor de PS5. Een ding wat dus zeker lijkt is dat we een paar mooie jaren tegemoet gaan met alle toffe games die we willen zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.