PS4 exclusives 2015 - Pareltjes voor dit jaar

Article
door Anoniem
zaterdag, 08 augustus 2015 om 19:10
xgn google image
Hoewel de meeste top titels van Sony is 2016 uitkomen, zijn er ook nog genoeg PS4 exclusives voor 2015. XGN somt de beste exclusives die dit jaar nog moeten uitkomen voor de PS4 op. Dit zijn de beste PS4 exclusives in 2015.

Until Dawn

Met acht vrienden lekker op pad gaan terwijl het heerlijk sneeuwt. De sfeer is relaxed, er wordt een beetje geflirt en veel gelachen. Klikt allemaal erg leuk he, tijd voor een plottwist. Er ontsnapt een moordenaar en zit achter jou en jouw vrienden aan, klinkt al wat minder leuk.
In Until Dawn moet je ook zien te overleven en dat is niet altijd even makkelijk. De keuzes in de game hebben invloed op het verhaal, wees dus voorzichtig met wat je kiest. De titel klinkt veelbeloven en bij gebrek aan beter is dit een van de beste PS4 exclusives in 2015.
73949

God of War III Remastered

Heb jij God of War III niet gespeeld op de PlayStation 3? Ga je schamen en speel ga God of War III Remastered spelen op de dag dat hij uitkomt. God of War III is een schitterende game vol met brute actie. Het is misschien wel een van de beste games die op de PlayStation 3 is uitgekomen.
God of War III komt naar de PlayStation 4 in Full HD en met 60fps, en nog betere versie dus. God of War heeft naast brute actie ook een bijzonder sterk verhaal. Mocht je het verhaal een in alle rust willen lezen, dan kan via de God of War recap.
Het originele God of War III was al goed, maar op de PlayStation 4 was het nog beter. De game verscheen vorige maand en wij hebben hier de review.
73950

Uncharted The Nathan Drake Collection

Hoe kan je jezelf beter voorbereiden op Uncharted 4 dan alle 3 de Uncharted delen opnieuw te spelen in 1080P en 60fps. Gelukkig heeft Sony daarvoor gezorgd met de Uncharted The Nathan Drake Collection. De Uncharted Nathan Drake collectie bevat namelijk de singleplayer verhalen van de eerste drie Uncharted games op een schijfje.
Iedere Uncharted game is een toppertje, dus als je ze nog niet gespeeld hebt moet je dat nu doen. De verhalen van Nathan Drake zijn episch, vol met humor en zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Ondanks dat het een remaster is, is deze titel een van de beste PS4 exclusives van 2015.
74013

The Tomorrow Children

Tijdens de afgelopen E3 werd The Tomorrow Children onthuld. De game moet deze herfst nog verschijnen en zal menig PlayStation 4-bezitter blij maken. Het doel van The Tomorrow Children is simpel: Het menselijk ras terug brengen na zijn oude glorie, nadat er een experiment vreselijk mis is gegaan.
XGN zelf heeft de titel al twee keer kunnen spelen en daarover het een en ander geschreven. De twee previews die geschreven zijn kan je lezen via:
  1. The Tomorrow Children Preview - Samenwerken met enge Matroesjka's
  2. The Tomorrow Children Preview - Een ervaring op zich
Een precieze datum voor deze titel is nog niet bekend, maar verwacht de titel dus in de herfst.
74017

Tearaway Unfolded

Een van de beste PS4 exclusives voor dit jaar is Tearaway Unfolded. De game kwam al eerder uit voor de PlayStation Vita en kreeg een welverdiende 8.0 in de review. Deze parel komt nu dus ook naar de PlayStation 4 en is dusdanig aangepast dat je de game optimaal kan spelen op de PlayStation 4. De game is vanaf de grond af aan opnieuw gemaakt voor de PlayStation 4, verwacht dus 60FPS en een 1080P resolutie.
Tearaway Unfolded is een vorlijke platform- en puzzelgame voor de PlayStation 4 met een unieke stijl. De game is gemaakt Media Molecule (bekend van LittleBigPlanet), dus dan is een unieke stijl niet zo gek. Ondanks dat de game misschien wat kinderachtig oogt, is het toch echt een pareltje.
Van deze PS4 exclusives kun je dit najaar genieten. Welke voeg jij toe aan je collectie?

Populair Nieuws