De 5 beste PlayStation 4 exclusives van 2017

Article
woensdag, 23 augustus 2017 om 16:49
xgn google image
We kijken vast vooruit naar de zes beste PlayStation 4 exclusives van 2017. Al deze games kun je nog krijgen voor het jaar voorbij is. Ze zijn stuk voor stuk enkel verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

5. Knack 2

De eerste Knack was niet het succes waar Sony op gehoopt had bij de release van de PlayStation 4. Toch krijgt de game een sequel en opvallend genoeg lijkt deze wel in de smaak te vallen bij gamers. De game pakt de tekortkomingen van het eerste deel aan en verbetert ook nog de co-op modus. Knack 2 is misschien niet de eerste titel waar je aan denkt als je uitkijkt naar de rest van het jaar, maar er is potentie voor een leuke game hier.
Knack 2 zal op 5 september uitkomen voor de PlayStation 4, vier jaar na de eerste Knack.
113294

4. Moss

De enige exclusieve VR-game die we in deze lijst hebben staan is Moss. Deze game werd aangekondigd tijdens E3 2017 en wist meteen een plekje te bemachtigen. Je speelt Moss met een muisje genaamd Quill, die het avontuur van haar leven beleeft. Je bent voornamelijk bezig met het oplossen van puzzels om verder te komen in het verhaal, maar er zal ook een aantal actiescènes in de game zitten.
Moss zal in de laatste paar maanden van 2017 uitkomen en exclusief te spelen zijn op de PS4 met PlayStation VR.
113295

3. Gran Turismo Sport

Ontwikkelaar Polyphony Digital is er dit jaar weer bij met een nieuwe uitgave in de Gran Turismo serie. Het zal de eerste Gran Turismo game zijn die voor de PlayStation 4 verschijnt. GT Sport kan ook in virtual reality gespeeld worden als je een VR-headset in bezit hebt. Zo waan je jezelf dus een echte racecoureur.
Gran Turismo Sport is één van de PlayStation 4 exclusives die we dit jaar nog kunnen spelen. Er is zelfs een nieuwe skin voor de PS4 Slim gemaakt. Dit is een zilveren skin waarop in het zwart het logo van Gran Turismo staat. De game komt op 18 oktober uit.
113296

2. Yakuza Kiwami

De Yakuza games doen het al jaren ontzettend goed onder een kleine groep gamers. De actiegames gaan diep in op de Japanse cultuur en laten je voelen hoe het is om in bijvoorbeeld Tokio rond te lopen. Yakuza Kiwami is een remake van de allereerste Yakuza game. In deze game speel je als Kazuma Kiryu, die lid is van de Japanse maffia en bekend voor een moord die hij niet gepleegd heeft.
Yakuza Kiwami verschijnt net als het eerder dit jaar verschenen Yakuza Zero exclusief voor de PlayStation 4. De release van de game is op 29 augustus 2017.
113298

1. Uncharted The Lost Legacy

In deze losstaande uitbreiding in de Uncharted serie ga je op zoek naar de Tusk of Ganesh. Dit doe je dit keer niet als Nathan Drake, maar als Chloe Frazer, die we voor het eerst zagen in Uncharted 2. Ze huurt Nadine Ross in uit Uncharted 4 om haar te helpen tijdens de schattenjacht. The Lost Legacy zal verder wel gewoon spelen als elke andere Uncharted game met een paar kleine aanpassingen, zoals het introduceren van lockpicks.
Uncharted The Lost Legacy is een avontuur van ongeveer 10 uur lang, dat vanaf vandaag, 23 augustus, als PS4 exclusive in de winkels ligt. Lees er alles over in onze review.

Naar welke PlayStation 4 exclusives van 2017 kijken jullie uit?

Dit zijn vijf games die nog in 2017 exclusief voor de PlayStation 4 uit zullen komen. Er komen natuurlijk nog veel andere games naar de PS4, maar deze zijn niet exclusief of komen pas in 2018. Naar welke van de games hier kijken jullie het meeste uit?

Populair Nieuws