De 3 beste Xbox One exclusives van 2017

Article
woensdag, 23 augustus 2017 om 16:38
xgn google image
We nemen een kijkje naar de drie beste Xbox One exclusives van 2017. We hebben alleen de games gekozen waarvan we zeker weten dat ze nog dit jaar verschijnen. De releases van alle drie deze games zijn officieel bekend. Bekijk naar welke Xbox One exclusives wij het meest uitkijken.

3. Super Lucky's Tale

Super Lucky’s Tale is het vervolg op de virtual reality game Lucky’s Tale, deze game verscheen vorig jaar als launchgame voor de Oculus Rift.
Super Lucky’s Tale is niet in VR, maar dit maakt de game niet minder. Deze vrolijke platformer maakt een goede indruk dankzij de kleurrijke wereld. Met de kracht van de nieuwe Xbox One X spatten de kleuren van het scherm en is de game te spelen met een 4K resolutie.
Na een korte uitleg moet je beginnen aan je missie, met geen verdere hints beschikbaar. Dit maakt de game een stuk uitdagender dan verwacht. Op deze manier moeten spelers zorgvuldig nadenken voordat ze keuzes maken.
Alles over de nieuwe platformer vind je in onze Super Lucky’s Tale preview. De game verschijnt samen met de launch van de Xbox One X op 7 november.
113281

2. Cuphead

De meest unieke game van alle Xbox One exclusives voor 2017. De kleinschalige game Cuphead belooft een echt pareltje te worden voor de animatieliefhebber. Animatie is een unieke kunstvorm, één die nog steeds te weinig waardering krijgt. Cuphead is een simpele game, maar de animatie is uitmuntend.
Cuphead probeert de uitstraling van de oude Disneyfilms uit de jaren 30 na te bootsen. Denk hierbij aan Steamboat Willie met Mickey Mouse of andere korte filmpjes met Donald Duck. De animatie is niet alleen vloeiend, maar lijkt zo in een animatiefilm thuis te horen van dat tijdperk.
In onze Cuphead preview is onze eerste indruk te aanschouwen. Het concept is simpel, maar de animatie is de drijvende kracht achter deze game. Verder ligt de moeilijkheidsgraad enorm hoog, een echte uitdaging voor de hardcore gamer.
De game was al een tijdje aangekondigd, nu is tijdens de E3 2017 eindelijk bekendgemaakt dat Cuphead uitkomt op 29 september voor Xbox One en PC. Alle animatiefans moeten deze game zeker een keer uitproberen.
113283

1. Forza Motorsport 7

We sluiten onze lijst met Xbox One exclusives af met Forza Motorsport 7. Forza is een grote franchise van Microsoft. De game wordt dan ook een van de mooiste titels op de komende Xbox One X, met 4K ondersteuning.
Dankzij indrukwekkende graphics en meer dan 700 auto’s, waaronder de nieuwe Porsche 911 GT2 RS, kunnen wij niet wachten tot de game uitkomt. In onze Forza 7 preview kan je alles lezen over hoe onze zeer geslaagde ervaring met de racing sim verliep.
Forza Motorsport 7 zal dankzij de kracht van de nieuwe Xbox One X draaien op een 4K resolutie met 60 frames per seconde. Forza 7 komt op 3 oktober uit voor Xbox One en Windows 10. De Xbox One X variant is speelbaar vanaf de release van de nieuwe console op 7 november.

Naar welke Xbox One exclusives van 2017 kijken jullie uit?

Dit waren onze drie beste Xbox One exclusives van 2017. Alleen de games die nog zeker dit jaar verschijnen kwamen aan bod. Er zijn nog veel meer Xbox One exclusives in aantocht, zoals Sea of Thieves en Crackdown 3, maar deze verschijnen pas in 2018.
Wat vinden jullie van het aanbod van de Xbox One exclusives dit jaar en naar welke exclusieve games kijken jullie het meeste uit?
116669

Deze Xbox One exclusives kwamen al uit

Het jaar is inmiddels alweer bijna acht maanden op dus er zijn al wat Xbox One exclusives uitgekomen. Wat dacht je van een Halo Wars 2 of een Tacoma? Hieronder een klein overzicht van de exclusieve titels en de bijbehorende releasedata.
  • Pit People, 13 januari
  • Rise & Shine, 13 januari
  • Halo Wars 2, 21 februari
  • Voodo Vince Remastered, 18 april
  • Phantom Dust (re-release), 16 mei
  • Gigantic, 19 juli
  • Fable Fortune (early access), 25 juli
  • Tacoma, 2 augustus

Populair Nieuws