PS4 exclusives 2016 - De releases op een rij

Article
donderdag, 18 augustus 2016 om 16:26
xgn google image
Voor de PlayStation 4 verschijnen dit jaar weer meerdere exclusives. De laatste tijd zijn meerdere titels aangekondigd of uitgesteld, waardoor het soms moeilijk is om overzicht te houden. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de PS4 exclusives 2016!
Het gaat in dit overzicht dus alleen om de games die dit jaar qua console exclusief uitkomen voor de PlayStation 4. Sommige van deze games komen zowel uit op PC als op PS4, deze games zullen ook inbegrepen zijn in deze PS4 exclusives 2016 lijst. We hebben ook een overzicht gemaakt met de Xbox One exclusives in 2016. Voor alle overige aankomende gamereleases kan je in ons overzicht terecht.

Dit zijn de PS4 exclusives 2016

De volgende PlayStation 4 games zijn reeds verschenen of staan gepland voor een release in 2016 op de console van Sony. De trailer bovenaan het artikel bevat enkele van deze games en bijbehorende releasedata staan hieronder op een rijtje:
Er is ook nog een aantal reeds aangekondigde PlayStation 4 exclusive games, zoals: Horizon: Zero Dawn, NieR Automata, Crash Bandicoot Remastered, Detroit: Become Human, Days Gone en God of War waarvan de release in 2017 ligt.
Enkele van de releases zijn bekendgemaakt tijdens gamescom dat momenteel aan de gang is. Wil je niets missen van alles wat tijdens het evenement bekend wordt gemaakt, volg dan ook onze gamescom overzichtspagina.