Pre E3 2017 aankondigingen - Wat we nu al weten

Article
vrijdag, 26 mei 2017 om 15:59
xgn google image
E3 2017 komt eraan en dat betekent dat we veel nieuwe aankondigingen kunnen verwachten. Sommige bedrijven kunnen niet wachten tot E3 hier is en die doen hun grote onthulling al in de periode voorafgaand aan E3. Dit zijn de pre E3 2017 aankondigingen die al zijn geweest.
In deze lijst kijken we naar games die al een officiële onthulling hebben gehad voor E3 2017. Van veel andere games weten we al dat ze onthuld gaan worden tijdens E3 2017, maar die laten we voor nu achterwege. Hier kunnen jullie de pre-E3 2017 aankondigingen vinden.

6 Pre E3 2017 aankondigingen

Far Cry 5

De meest recent onthulde game in deze lijst is Far Cry 5. Ubisoft heeft 26 mei de eerste trailer van de game met informatie naar buiten gebracht. De game was daarvoor al in de aandacht door teasers en een plotse aankondiging tijdens de bekendmaking van de jaarcijfers van Ubisoft.
Inmiddels weten we dat Far Cry 5 zich afspeelt in Hope County, Montana. Het is de eerste keer dat de serie zich in de Verenigde Staten afspeelt. Hope County wordt op een gewelddadige in chaos gebracht door een sekte en het is aan jou om daar een eind aan te maken. Daarvoor gebruik je alle wapens die je maar kunt vinden, waaronder ook een honkbalknuppel en sloophamer.
In de trailer hierboven kun je zien hoe de sekte te werk gaat in Hope County. De game van Ubisoft Montreal zal 27 februari uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Tijdens E3 2017 zullen we nog meer van de game te zien krijgen.
112173

Call of Duty WW2

Sinds 26 april weten we officieel van Call of Duty WW2. De nieuwe shooter werd groots onthuld met een complete livestream. De week voorafgaand aan de onthulling lekte de game al uit en dook overal promotiemateriaal van de game. Na de officiële aankondiging werden de geruchten bevestigd en wisten we zeker dat we terug naar de Tweede Wereldoorlog gingen met de Call of Duty serie.
De onthulling bracht ons een trailer en meer informatie. Call of Duty WW2 zal zich afspelen in Europa tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. De multiplayer is op de schop genomen en er is onder andere een nieuwe modus toegevoegd. De War-modus laat twee facties strijden om punten op de map te veroveren, terwijl de omgeving op de map blijft veranderen.
Ook zal Call of Duty WW2 een zombiemodus bevatten, maar hier weten we nog niet veel over. Tijdens E3 2017 zal Call of Duty WW2 groots aanwezig zijn en krijgen we geheid meer informatie over de shooter. De game komt 3 november 2017 uit.
112174

LEGO Marvel Super Heroes 2

De nieuwste LEGO game is eerder deze maand uit de doeken gedaan. Het Marvel universum is terug om nog een LEGO avontuur te leveren. We konden meteen met de game aan de slag bij uitgever Warner Bros en schreven gebaseerd daarop alvast een preview voor jullie.
In LEGO Marvel Super Heroes 2 neem je het op tegen Kang de Veroveraar, een Marvel slechterik die er op uit is om op verschillende momenten in de tijd de wereld over te nemen. Met verschillende superhelden reis je door de tijd om Kang op iedere moment proberen tegen te houden. Het aantal verschillende superhelden is groter dan ook waardoor je met al je favoriete karakters aan de slag kan.
De eerste beelden van LEGO Marvel Super Heroes 2 kun je boven dit artikel bekijken. Tijdens E3 2017 krijgen we nog meer van de game te zien. 14 november 2017 komt de LEGO game uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
112175

Destiny 2

Ook de onthulling van Destiny 2 zat er al een poosje aan te komen. Vlak voor de eerste aankondiging lekte er een poster die de eerste artwork en een release voorspelde. Tijdens de onthulling werd deze informatie bevestigd en kregen we een eerste trailer te zien van de game. In de video, die je hierboven kunt bekijken, wordt duidelijk dat er duistere tijden aankomen voor de mensheid.
Een maand later werd ook de eerste gameplay van Destiny 2 uit de doeken gedaan. Bij deze onthulling zien we onder meer nieuwe Super abilities langskomen en nieuwe wapens. Bij deze bom aan informatie werd ook bekendgemaakt dat het wapensysteem op de schop genomen zou worden.
Destiny 2 zal 8 september uitgebracht worden voor de Xbox One en PlayStation 3. De PC-versie van de shooter werd onlangs uitgesteld. Tijdens E3 2017 kunnen we meer beelden van Destiny 2 verwachten. Houd hiervoor de Sony persconferentie in de gaten.
112176

Pro Evolution Soccer 2018

Het bestaan van een nieuwe Pro Evolution Soccer zal voor niemand een verrassing zijn, maar toch kwam de onthulling van de voetbalgame uit het niets. Het is pas een week officieel bekend dat PES 2018 eraan komt. De onthulling volgde 17 mei nadat enkele details eerder op die dag waren gelekt.
Bij de onthulling kregen we de belofte van Konami dat PES 2018 nog realistischer moet worden dan zijn voorgangers. Vooral bij het nemen van vrije trappen en penalties zou je dit moeten merken. Daarnaast wordt de game aangevuld met de myClub, Random Selection Match en online co-op modi om de gameplay nog completer te maken.
Vanaf 14 september 2017 kun je een balletje trappen in de voetbalgame van Konami. Uiteraard is de game ook aanwezig bij E3 2017, dus verwacht binnenkort meer informatie.
112177

Dragon's Dogma Dark Arisen

Ook Capcom heeft voor E3 2017 al een game onder de aandacht gebracht. Het gaat hier om Dragon's Dogma Dark Arisen. Deze game verscheen een paar jaar geleden al op de vorige generatie consoles, werd recent nog naar PC gebracht, maar is nu ook officieel uit de doeken gedaan voor de PlayStation 4 en Xbox One.
Omdat de game al een aantal jaar bestaat weten we precies wat we kunnen verwachten van Dragon's Dogma Dark Arisen. Naar verwachting is het de verbeterde en uitgebreide PC-versie van de game die naar de PS4 en Xbox One gebracht worden, maar dit is nog niet bevestigd. Dark Arisen is een tweede editie van de eerste Dragon's Dogma die alle content bevat die voor de eerste game is uitgebracht.
Op Twitter werd onthuld dat we deze nieuwe versie van de game in de herfst van 2017 kunnen verwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties