Reageer en Win - Dragon Quest Heroes 2 en Console Skins! (week 21)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere toffe spullen weg die je met een originele reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van het Soedesco game pakket in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!

  In de Reageer en Win! van vorige week kon je kans maken om met je reactie het Soedesco game pakket te winnen. In dit pakket zitten games voor op de PS4 en Xbox One. Verder zitten er ook een mok en twee t-shirts in. Een ultiem pakket om met je vrienden te delen!

  Reageer en Win Dragon Quest Heroes II of Console skin(s)!

  Deze aflevering hebben wij twee keer een exemplaar van Dragon Quest Heroes II voor de PS4 die je kan winnen. Daarnaast hebben we nóg een prijs, je maakt namelijk ook kans om een toffe skin (t.w.v. €20,-) naar keuze te winnen voor je console. Je hebt daarbij keuze uit de vele skins op de website consoleskins.nl.

  Je maakt meer kans als je ook meedoet aan deze actie op onze Facebook en Instagram kanalen. En volg ConsoleSkins op Facebook en Instagram om niets van hen te missen, 'Your Place To Customize'!

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op een van de exemplaren van Dragon Quest Heroes en de Console Skin!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.