De Far Cry 5 onthullingstrailer is vandaag online verschenen. In de trailer wordt een eerste blik geworpen op de game en komen we meer te weten over de setting van de game.

Nieuwe Far Cry 5 trailer toont setting van de game

Far Cry 5 werd vorige week bevestigd door Ubisoft en de release staat gepland voor 27 februari 2018. We weten al dat de game zich afspeelt in de staat Montana in de Verenigde Staten. Als speler neem je de rol op je van een junior hulpsheriff op het moment dat een sekte een grote chaos creëert. Je steunt het verzet en samen strijd je voor de vrijheid van de mensen in Hope County.

Meer over Far Cry 5 tijdens E3 2017

Op de persconferentie van Ubisoft tijdens de E3 2017 zullen we meer horen over Far Cry 5. Daarnaast zullen we ook meer horen over Assassin's Creed Origins en The Crew 2 tijdens deze persconferentie. Bekijk ons overzicht met E3 2017 persconferenties om te zien welke andere bedrijven een presentatie houden op de E3 2017.

Far Cry 5 is het vervolg op Far Cry Primal, die vorig jaar werd uitgebracht voor de PS4, Xbox One en PC. In onze Far Cry Primal review gaven we de game een 8.0.

Naast de nieuwe trailer zijn er nog drie andere trailers verschenen waarin dieper wordt ingegaan op de verschillende personages van de game. Het gaat om de personages Mary May Fairgrave, Nick Rye en pastoor Jerome Jeffries. Bekijk de drie trailers hieronder: