PlayStation Store Update - Injustice: Gods Among Us & The Lord of the Rings

Article
door Wouter
donderdag, 04 april 2013 om 11:30
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
De update van deze week wordt ingeluid door een aantal van de meest bekende superhelden en superschurken. Injustice: Gods Among Us komt over een paar weken naar de consoles, en vanaf vandaag kun je aan de slag met de demo van deze vechtgame. Dit is echter niet het enige gratis materiaal. De Plus-abonnees kunnen nu een gratis exemplaar van The Lord of the Rings: War in the North binnenhengelen, waar je voor de verandering een andere kant van het welbekende verhaal meekrijgt.
Just Dance 4 (€29,99)
Hoewel het spel alweer een half jaar oud is, blijft het voor velen nog steeds een genot om op nummers als 'Call Me Maybe' en het repertoire van Nicki Minaj te dansen. Anderen zien liever klassiekers van Elvis Presley en Rick Astley voorbij komen, maar één ding mag duidelijk zijn: Just Dance 4 heeft het allemaal. Dus mocht het jouw grootste wens zijn om in de woonkamer eens lekker gek te doen op het nummer 'Gangnam Style', met de gordijnen dicht wel te verstaan, dan is dit het spel voor jou. De volledige setlist met alle nummers vind je overigens hier terug.
Tom Clancy's H.A.W.X. (€14,99)
Iedereen die ook maar een kleine interesse heeft in het besturen van een straaljager zal ongetwijfeld het bijna vier jaar oude Tom Clancy's H.A.W.X al gespeeld hebben. Voor de mensen die hier echter nooit naar om hebben gekeken, opent deze kleine vijftien euro misschien wel een compleet nieuwe wereld. Eén waar enorme snelheden aan de orde van de dag zijn en waar gevaarlijke manoeuvres cruciaal zijn, wil je de vijand te snel af zijn. Met goed zoeken kun je eventueel nog een demo ergens in de uithoeken van de PlayStation Store vinden voor als je de game toch eerst even uit wilt proberen.
(PlayStation Plus) The Lord of the Rings: War in the North (gratis)
Het mag officieel dan wel lente zijn, maar de kou is nog lang niet verdwenen uit ons kikkerlandje. En dat is maar goed ook, want hoe kom je anders in de stemming voor een winterse game als The Lord of the Rings: War in the North. Met als eindbestemming niet het vulkanische gebied Mordor, maar het koude noorden. In deze rasechte co-op titel draag je samen met twee vrienden jouw steentje bij in de oorlog om de felbegeerde ring. Met als doel de schurk Agandaur stoppen om zo indirect Frodo te helpen op zijn reis. Voor ons oordeel kun je terecht bij de recensie.
(Demo) Injustice: Gods Among Us
Ontwikkelaar Netherrealm Studios heeft al een aardige naam weten te creëren op het gebied van vechtgames met Mortal Kombat. Het vertrouwen in Injustice: Gods Among Us is daarom erg groot. Hierin kunnen we wederom de meest brute combo's aan elkaar rijgen, maar deze keer zijn het superhelden en schurken die het toneel sieren. Onderscheid tussen goed en kwaad wordt echter niet meer gemaakt. In Injustice is het ieder voor zich. Dus heb jij altijd al eens Batman een kopje kleiner willen maken met de ijzeren vuisten van Superman, dan is dit jouw kans.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.