Best verkochte games van week 13 - Xbox aan de top

Article
donderdag, 04 april 2013 om 14:45
xgn google image
Afgelopen week zijn er weer veel games verkocht in de Benelux. De games die het meest over de toonbank gingen staan met trots in de lijstjes van de best verkochte games van deze week.
Eindelijk kunnen we jullie weer eens een vernieuwende lijst presenteren. Niet alleen zijn Bioshock Infinite en Gears of War: Judgment de grote nieuwkomers, het zijn ook nog eens Xbox 360-games die de top 2 innemen. Van Judgment is dat natuurlijk logisch, maar niet van Infinite. Multiplatform games verkopen in Nederland traditioneel beter op de PlayStation 3, maar het bijzondere Infinite brengt daar verandering in aan.
Wanneer we verder kijken dan enkel de algemene top 10, dan zien we dat Luigi's Mansion 2 en Lego City Undercover beide goed binnenkomen op hun eigen platformen. Hetzelfde kan gezegd worden over de Walking Dead-shooter. Hoewel het spel het niet bijzonder goed doet, zijn blijkbaar toch voldoende gamers naar de winkel gerend om de game in de lijsten van de Xbox 360 en PS3 te krijgen. En dat terwijl de game over het algemeen flink wordt afgekraakt. Ach, we vergeven het ze. Als ze tegelijkertijd Bioshock Infinite hebben aangeschaft, tenminste!

Populair Nieuws