PlayStation Plus maart 2018 games - Wat spelen we deze maand?

  Deze maand kunnen we weer genieten van gratis PlayStation Plus maart 2018 games. Sony heeft zes games aangekondigd die iedereen met een PlayStation Plus abonnement deze maand gratis kan downloaden.

  Bloodborne

  Ontwikkelaar Form Games had een groot succes met Dark Souls en weet dit opnieuw te doen met Bloodborne. Het spel heeft een donkere, maar prachtige sfeer met een wereld waar gespuis rondloopt van alle soorten en maten. Tijdens de game hebben spelers het doel om missies te voltooien, eindbazen te verslaan en de wereld te verkennen.

  Met een grote en prachtige game kunnen laadtijden soms vrij lang zijn, maar dit is slechts een klein minpuntje. Spelers worden tijdens gevechten uitgedaagd en moeten epische eindbazen zien te verslaan. In onze Bloodborne review geven we het spel een 9,5.

  Bloodborne is te downloaden voor de PlayStation 4.

  Ratchet & Clank

  Ratchet & Clank is een verbeterde versie van de originele Ratchet & Clank game die in 2002 uitgebracht werd. Volgens ontwikkelaar Insomniac Games gaat het niet om een reboot, maar een ‘reimagining’ ofwel een herinterpretatie.

  Door de geanimeerde stijl van het spel lijkt het net alsof de personages uit een film komen. Ratchet & Clank heeft herkenbare elementen van het origineel, maar is in een verfrissend en uitdagend jasje gestoken. Onze Ratchet & Clank review is hier te lezen.

  Ratchet & Clank is te downloaden voor de PlayStation 4.

  Legend of Kay Anniversary

  Als een ninja-kat door de bergen rennen en vijanden verslaan? Je kan het doen in Legend of Kay Anniversary. Spelers reizen door het land Yenching om aanhangers van Shun, de leider van gorilla’s, te verslaan. Om dit te doen hebben spelers toegang tot een zwaard dat enkele combo’s bevat.

  De 3D-platformer heeft een grote wereld maar is niet zo sterk als bijvoorbeeld de Ratchet & Clank serie. Ook voelen de besturing en het spelverloop ouderwets aan. Aangezien de game nu gratis te downloaden is, kan proberen natuurlijk geen kwaad. Lees onze Legend of Kay Anniversary review om meer te weten te komen over de game.

  Legend of Kay Anniversary is te downloaden voor de PlayStation 3.

  Mighty No. 9

  We blijven even bij de platformers, want Mighty No. 9 is een 2D-platformer waarbij spelers robot Beck besturen. Beck heeft de opdracht om andere robots, de Mighty Numers, die geïnfecteerd zijn te verslaan.

  In 2013 werd er rond Mighty No. 9 een kickstarter campagne begonnen. In 2016 werd het spel uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, PC, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, 3DS. Lees onze Mighty No. 9 review voor meer informatie over de game.

  Mighty No. 9 is te downloaden voor de PlayStation 4 en PlayStation 3.

  Claire: Extended Cut

  Tijden de pixelated horror Claire nemen spelers de rol aan van Claire. Ze is verdwaald en moet haar weg terugvinden uit een gebouw. Op haar pad komt ze verschillende problemen tegen en heeft ze een hond die haar achtervolgt. In de wereld is het altijd donker en zijn er niet veel objecten die licht bieden.

  Claire heeft interessante elementen waaronder een systeem dat spelers beslissingen laat maken en veranderingen die worden aangepast aan de hand van hoe bang Claire is. Er zijn verschillende modi waaronder de Nightmare modus waar Claire dood kan gaan van angst.

  Claire is te downloaden voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

  Bombing Busters

  De laatste game Bombing Busters is een arcade spel. Spelers kunnen kiezen uit vijf werelden met 30 doolhoven waar vijanden in verslagen moeten worden. Bombing Busters is alleen te spelen of met andere spelers in een aanpasbare battle modus. Offline kunnen tot vier spelers meedoen en online tot acht spelers.

  Bombing Busters is te downloaden voor de PlayStation Vita en PlayStation 4.

  PlayStation Plus maart 2018 games

  Deze games zijn vanaf vandaag gratis te downloaden. Mocht je ook een Xbox hebben of ben je gewoon benieuwd naar het aanbod van Microsoft, lees dan over de gratis games voor de Xbox One en Xbox 360.

  Legend of Kay Anniversary

  Verkijgbaar vanaf 28 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.