Update - PlayStation Plus games juli 2019 - wat spelen we deze maand?

  De eerste helft van het jaar zit er weer op en Sony trapt de tweede helft van 2019 af met twee PSPlus games. In deze PlayStation Plus games juli 2019 update vertellen wij je welke dat zijn. We gaan voetballen en ouderwets scheuren op de PS4. Met welke game ga jij deze maand aan de slag?

  2. Pro Evolution Soccer 2019

  De eerste game waarmee we in juli aan de slag mogen is Pro Evolution Soccer 2019. Konami's nieuwste deel in de voetbalfranchise is de uitgebreidste tot nu toe. In de game kun je een balletje trappen met meer dan 100 verschillende spelers in gelicenseerde competities. Manage je team op en rondom het veld en zorgt voor prachtige momenten op de graszoden waarbij de bal tussen de latten verdwijnt.

  In de MyClub en de Master League carrièremodi kun je je eigen voetbaldroom beleven en in de multiplayer modi kun je met of tegen elkaar voetballen. Hier kun je offline met maximaal vier spelers het veld betreden. Online kun je in PES2019 je voetbalkunsten laten zien tegen de rest van de wereld. Wij beloonde Pro Evolution Soccer 2019 met een 8.5 in de PES2019 review.

  Update: In plaats van PES2019 krijgen we Detroit Become Human

  Sony heeft deze maand een ongebruikelijke zet gedaan. Op het allerlaatste moment is namelijk besloten om niet Pro Evolution Soccer 2019 in de PlayStation Plus games line-up te zetten, maar Detroit: Become Human. De reden voor de wijziging is onduidelijk.

  In Detroit: Become Human volg je een aantal karakters, waaronder Kara en Marcus. Beide personages zijn androïden die in dienst zijn van mensen. Kara zorgt voor de huishoudelijke taken in een gezin van een vader en kind. Marcus is op zijn beurt in dienst van een kunstenaar die in zijn laatste jaren zit. Beide robots krijgen behoorlijk wat voor hun kiezen in de game en als speler moet jij keuzes maken om hun verhaal een draait te geven.

  De game van Quantic Dream laat je telkens weer bepalen welke kant het verhaal op gaat. Ontketen jij een gewelddadige revolutie of zorg je ervoor dat androïden in Detroit gelijke rechten krijgen? In de Detroit: Become Human review beloonden wij de game met een dikke 8.5.

  1. Horizon Chase Turbo

  Voor de tweede game in de PlayStation Plus update juli 2019 verruilen we de graszoden en stadia voor kilometers asfalt en verbrand rubber. In de racegame Horizon Chase Turbo staat scheuren namelijk centraal. De game heeft inspiratie gehaald uit klassiekers als Outrun en Top Gear en geeft je raceplezier in een klassieke arcadestijl. De 16-bits graphics zorgen ervoor dat de uiteenlopende omgevingen een nostalgisch tintje krijgen, terwijl jij plankgas voorbij scheurt.

  Dit doe je onder het genot van een soundtrack gemaakt door Barry Leitch. Hij was ook verantwoordelijk voor de muziek in onder andere racegames Rush en Top Gear. Naast alleen racen, kun je met maximaal drie anderen flink wat kilometers maken in een splitscreen modus.

  PlayStation Plus games juli 2019 - afwisseling in de zon

  Sony biedt ons twee games die zich allebei onder een brandend zonnetje afspelen. De een neemt je mee het grasveld op en de ander stuurt je de weg op. Welke games speel jij deze maand? Laat het ons in de reacties hieronder weten!

  Pro Evolution Soccer 2019

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.