5 redenen waarom Tom Holland een geweldige Spider-Man is

  Spider-Man is misschien wel de meest populaire superheld aller tijden. Het daarom extra belangrijk dat de acteur gegoten is voor de rol. Sinds zijn debuut in Captain America: Civil War kunnen we genieten van Tom Holland als Spider-Man en dit doet hij fantastisch. Dit zijn de vijf redenen waarom Tom een geweldige Spider-Man is.

  Marvel Studios

  5. Goedkeuring van Stan Lee

  Heb jij als acteur oog voor de rol van Spider-Man? Dan heb je natuurlijk wel goedkeuring nodig van bedenker Stan Lee. Lee heeft altijd beweerd dat Spider-Man zijn favoriete superheld was en heeft dus een belangrijke mening als het gaat om de vertolking van de slingerende held.

  Tom Holland hoeft zich geen zorgen te maken, Stan Lee was razend enthousiast over zijn versie van Spider-Man. Hij maakte op Twitter bekend dat Tom de perfecte lengte en leeftijd heeft en goed overeenkomt met het beeld dat hij van Spider-Man had toen hij het eerste stripboek uitbracht.

  Children's Hospital Los Angeles

  4. Leuke interactie met fans

  Tom Holland doet zijn titel als de friendly neighborhood Spider-Man ook in het echte leven eer aan. De acteur heeft een gigantische fanbase en gaat hier op super toffe manier mee om. Zo zal hij nooit te beroerd zijn om met een fan op de foto te gaan of een handtekening uit te delen.

  In 2017 bezocht Tom nog als Spider-Man een kinderziekenhuis in Los Angeles en zorgde er hierdoor voor dat de kinderen de dag van hun leven hadden. Daarnaast gaat hij regelmatig live op Instagram om vragen te beantwoorden van fans. Tom Holland verricht dus niet alleen op het witte doek heldendaden.

  CTMG, Inc.

  3. Hij stopt veel humor in de rol

  Spider-Man was nog nooit zo grappig als in Spider-Man: Homecoming. Dit is iets wat vooral te danken is aan de charismatische Tom Holland. We weten dat hij achter de schermen voor heel wat pret kan zorgen en dit heeft hij op een perfecte manier weten te verwerken in zijn rol als Spider-Man.

  Alleen al in de allereerste scene van Homecoming waarin Peter Parker zijn avonturen vlogt is gelijk de toon voor deze nieuwe versie van Spider-Man gezet. Net als bij veel andere films uit het Marvel Cinematic Universe is humor een belangrijk onderdeel, maar bij Tom Hollands Spider-Man is dit nog meer het geval.

  CTMG, Inc.

  2. Hij is acrobatisch en lenig

  Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can, deze eerste regel uit de Spider-Man Theme Song zou net zo goed ook over Tom Holland zelf kunnen gaan. De acteur kan namelijk vanwege zijn acrobatische verleden veel van Spideys moves zelf uitvoeren. Achterwaartse salto’s, koprollen, hoge sprongen, voor Tom Holland maakt het allemaal niet uit.

  De reden voor dit talent is de training die hij als kind gehad heeft. Vooral op het gebied van dans en gymnastiek heeft hij veel ervaring. Voor Spider-Man is vooral zijn hoofdrol in Billy Elliot: The Musical doorslaggevend geweest. Voor deze rol heeft Tom uitgebreide balletlessen gehad en is hierdoor ontzettend lenig geworden.

  Sony Pictures Entertainment

  1. Hij heeft de juiste leeftijd

  Een van de belangrijkste aspecten van het Spider-Man personage is zijn jonge leeftijd. Peter Parker is namelijk een tiener en zit nog op de middelbare school. De vorige Spider-Man acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield speelde hem beiden met veel overtuiging, maar nog nooit zat de leeftijd zo dichtbij als bij Tom Holland.

  Tom Holland mag dan wel 23 jaar oud zijn, maar vanwege zijn jeugdige uiterlijk kan hij nog prima door als een tiener met middelbare school leeftijd. Wat hier natuurlijk ook bij helpt is het feit dat hij 1,70 meter lang is. Tom Holland is dus niet alleen in zijn manier van doen een perfecte Spider-Man, hij heeft er ook nog eens het perfecte uiterlijk voor.

  Tom Holland in Spider-Man Far From Home

  Na een paar uitstapjes naar de avonturen van de Avengers is Tom Holland vanaf 3 juli weer te zien in een eigen solo film. In Spider-Man: Far From Home zal Peter Parker samen met zijn klasgenoten een reis maken naar Europa. Hier krijgt hij te maken met The Elementals en ontmoet hij de geheimzinnige Mysterio.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.