Pathé Thuis stormt binnen met supergoedkope films

Article
vrijdag, 07 mei 2021 om 8:00
tv kijkenf1629275165
Pathé Thuis is één van de grootste aanbieders als het gaat om de nieuwste films. Ook biedt de dienst een enorm groot aanbod van de beste Nederlandse films, die nu tijdelijk heel goedkoop verkrijgbaar zijn. Deze Nederlandse films kun je nu spotgoedkoop kijken!

1. Instinct

De eerste Pathé Thuis film die nu voor maar twee euro te bekijken is, is Instinct. Deze film gaat over een psychologe die werkzaam is in een tbs-kliniek, waar ze al snel in een onmogelijke situatie belandt. Zij raakt namelijk stapelverliefd op één van haar patiënten genaamd Idris. De patiënt is een serieverkrachter die in de tbs-kliniek onderzocht en behandeld wordt. Loopt dit wel goed af voor de psychologe?
In de cast van de film zit onder andere de Nederlandse actrice Carice van Houten, die we ook wel kennen van haar rol in Game of Thrones als Melisandre. Verdere castleden zijn Marwan Kenzari, Marie-Mae van Zuilen en Ariane Schluter.

2. Bon Bini Holland 2

Pathé Thuis biedt de hilarische Nederlandse film Bon Bini Holland 2 nu aan voor maar twee euro. Deze film gaat over Robertico, die zijn vriendin Noella ten huwelijk wil vragen. Maar dan besluit Noella om een time-out in hun relatie in te lassen. Robertico is alsnog vastbesloten haar terug te winnen en vliegt haar achterna naar Nederland.
De cast van de film bestaat onder andere uit Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Saffier Biada en Julien Croiset. De regisseur van de film is Jon Karthaus.

3. Suriname

Ook de film Suriname is nu tijdelijk voor maar twee euro te bekijken via Pathé Thuis. Deze film gaat over Winston Righter, die besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap van Suriname. Maar al snel wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Hierdoor bevindt hij zich in een gevaarlijke situatie wanneer hij de strijd aangaat met justitie, maar ook met de onderwereld.
De cast van de film bestaat onder andere uit Fajah Lourens, Liza Sips, Fernando Halman en Josylvio. De regisseur van de film is Danny Leysner.

Ook deze Pathé Thuis films zijn nu goedkoop te scoren

Er zijn nu tientallen Nederlandse films op Pathé Thuis te scoren voor een laag prijsje, zoals Zwartboek, Huisvrouwen Bestaan Niet 2, Kapsalon Romy en Bankier van het Verzet. Allemaal zijn ze voor een prijs van 2 euro te zien!
Ben jij van plan één van deze films te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!