Pacific Rim Uprising trailers recap

  De tweede Pacific Rim film is in aantocht en om helemaal in de sfeer te komen nemen wij een kijkje naar de trailers die zijn uitgekomen. In deze Pacific Rim Uprising trailers recap vatten wij samen wat je van de film kunt verwachten en wat de trailers loslaten. Ben jij klaar voor een spektakel?

  Legendary Pictures/Universal Pictures

  3. Join the Jaeger Uprising

  We beginnen deze Pacific Rim Uprising trailers recap met één van de eerste beelden die van dit tweede deel in de franchise zijn verschenen. Join the Jaeger Uprising is de titel van deze video en is bovenaan de pagina te bekijken.

  In deze korte teaser wordt de kijker meegenomen in de geschiedenis van de Jaegers. Wat is een Jaeger precies? Door middel van tekst, wat sfeerbeelden en een voice-over krijgen we een kijkje naar het begin van de Jaegers. Zo wordt onder andere verteld dat de mensheid niet ging wachten tot er helden uit de lucht kwamen om ons te redden, maar dat de mensheid zelf het recht in eigen handen wist te nemen door Jaegers te bouwen.

  We sluiten deze teaser af met shots van een aantal verschillende Jaegers en horen de tekst: "Join the Jaeger uprising", voorbijkomen. Deze tekst past perfect bij de titel van de film, Pacific Rim Uprising. Een geweldige eerste teaser om de sfeer van de Jaegers te proeven!

  Legendary Pictures/Universal Pictures

  2. De eerste trailer

  In onze Pacific Rim Uprising trailers recap leggen we nu de focus op de eerste officiële trailer die werd vrijgegeven. We krijgen hier namelijk een goede indruk waar de film over zal gaan en wat de invalshoek wordt.

  We horen acteur John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) zeggen dat hij is geboren in een wereld van oorlog. Een oorlog tussen grote monsters, de Kaiju, en de robots die de mensheid heeft gecreëerd, de Jaegers. We zien dat een nieuwe generatie zich nu klaarmaakt om in de grote Jaegers te stappen en de strijd aan te gaan met de geëvolueerde Kaiju, nog groter en krachtiger dan voorheen!

  Legendary Pictures/Universal Pictures

  1. De tweede trailer

  We sluiten onze Pacific Rim Uprising trailers recap af met de tweede en laatste trailer die is uitgebracht. De eerste trailer liet vooral de sfeer zien uit de film en met deze tweede trailer leren we wat meer details over het verhaal.

  We komen er namelijk achter dat John Boyega de rol speelt van Jake Pentecost. Dit is de zoon van generaal Stacker Pentecost (Idris Elba) uit de eerste Pacific Rim film. We zien een schedel van een Kaiju voorbijkomen en kunnen bij elkaar puzzelen dat de grote monsters al een tijdje zijn verdwenen. Verder zien we dat sommige mensen, die in het bezit zijn van een Jaeger, zich hebben gekeerd tegen hun eigen soort en misschien wel medeverantwoordelijk zijn voor de terugkeer van de Kaiju.

  De trailer wordt afgesloten met veel actie, spektakel en robots die grote monsters een kopje kleiner proberen te maken. Deze tweede Pacific Rim film moet net als het eerste deel genoeg actie bevatten om je omver te blazen. Pacific Rim Uprising is vanaf 21 maart op het witte doek te aanschouwen.

  Pacific Rim Uprising trailers recap

  Dit was onze recap van alle trailers die zijn uitgekomen voor Pacific Rim Uprising. Gaan jullie de film op het grote scherm ervaren? Laat het ons weten in de reacties. Als je geen genoeg kan krijgen van Pacific Rim, lees dan ook deze special waarin we alle details van de film op een rijtje zetten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.