Top 10 beste superhelden series op Netflix

Article
vrijdag, 16 maart 2018 om 13:20
xgn google image
Pow! Bang! Kaboem! Op deze manier werden de gevechten van superhelden vaak getoond in de stripboeken. Tegenwoordig is het superhelden genre met tientallen films en series niet weg te denken. Wij helpen een handje met het vinden van een held of heldin die bij je past. Daarom hebben wij de tien beste superhelden series op Netflix uitgelicht!

10. Supergirl

We beginnen onze lijst van beste superhelden series op Netflix met Supergirl. Kara Zor-El is het nichtje van Kal-El, beter bekend als Superman. Kara neemt de identiteit van Supergirl aan en probeert de aarde veilig te houden.
In de serie zien we Kara die haar krachten altijd verborgen moest houden. Uiteindelijk maakt ze zichzelf bekend aan de wereld en moet ze National City beschermen als Supergirl. Charmant, grappig en onwijs sterk, met deze vrouw valt absoluut niet te spotten. Ontdek zelf de kracht die Supergirl als personage en als serie bevat.
126315

9. Legends of Tomorrow

In onze lijst van beste superhelden series op Netflix nemen we een reis door de tijd. In Legends of Tomorrow komen een aantal personages uit verschillende DC series samen (zoals Arrow en Flash) om een team te vormen en te tijdreizen.
Rip Hunter komt vanuit de toekomst en zoekt een aantal helden en heldinnen om te helpen in de strijd tegen Vandal Savage. De serie bevat onder andere The Atom, White Canary, Vixen, Firestorm en nog meer personages die in andere DC series zijn verschenen. Met een leuke cast aan personages en de reizen naar verschillende tijdperken is dit een avontuur om simpelweg van te genieten.
126334

8. The Defenders

We stappen over op Marvel binnen onze lijst van beste superhelden series op Netflix. Marvel liet verschillende helden samenkomen in de films en creërde zo The Avengers. Op Netflix moest hetzelfde gebeuren. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist komen samen als team om het op te nemen tegen The Hand.
The Defenders bevat in totaal acht afleveringen en je bent er relatief snel doorheen. De vier helden krijgen allemaal genoeg tijd om zich een beetje te ontwikkelen, maar hun eigen series eerst kijken wordt wel aangeraden. Desondanks is The Defenders een leuke toevoeging aan de Marvel catalogus. Kort, maar krachtig.
126338

7. Luke Cage

We blijven bij Marvel en gaan het hebben over een personage dat ook aanwezig was in The Defenders. De Luke Cage serie was namelijk een groot succes voor Marvel en bevatte een waardige slechterik in Cottonmouth (Mahershala Ali).
De persoonlijkheid van Luke Cage wordt steeds verder uitgediept en we ontdekken op welke merkwaardige manier hij aan zijn krachten is gekomen. Luke Cage is namelijk onwijs sterk en zijn huid zo dik dat er bijna niks doorheen komt. Dit maken ook de actiescenes in Luke Cage tot een genot om te aanschouwen. Deze gespierde kerel zal tonen waarom hij de bijnaam Power Man heeft gekregen.
126341

6. Arrow

Ondertussen is Arrow een van de bekendste superheldenseries op Netflix geworden. We volgen het verhaal van Oliver Queen die het vijf jaar heeft overleefd op een eiland. Hier heeft hij verschillende vaardigheden onder de knie gekregen. Hij keert terug naar Starling City om criminelen een kopje kleiner te maken.
Arrow is nu bezig met zijn zesde seizoen en wist zo'n succes te worden dat er meerdere spin-off series verschenen van andere DC helden. Het team dat Green Arrow steunt is leuk om naar te kijken en met toffe vijanden als Malcolm Merlyn, Deathstroke en Ra's Al Ghul blijft je aandacht altijd op het scherm gericht. Arrow schoot de pijl in de roos.
126660 2

5. Gotham

We zijn aangekomen bij de top vijf beste superhelden series op Netflix en trappen deze af met Gotham. Dit is een alternatief verhaal waarin we James Gordon volgen in de stad van Gotham City, nog voordat Bruce Wayne de mantel van Batman op zich nam.
Bekende slechteriken uit de Batman wereld komen uiteraard voorbij, zoals Penguin, The Riddler en Poison Ivy. Zien hoe deze vijanden worden opgebouwd en de karakterontwikkeling die ze ondergaan door de seizoenen heen is geweldig gedaan. Gotham is even inkomen, maar de seizoenen worden steeds beter en meer bekende vijanden zullen verschijnen. Ook zonder de aanwezigheid van Batman is Gotham City een plek om te bewonderen.
126662

4. The Flash

"My name is Barry Allen, and I'm the fastest man alive". Bekende woorden uit de intro van The Flash serie. Oorspronkelijk verscheen Barry Allen als eerst in eerdergenoemde serie Arrow. Nu heeft deze snelle superheld zijn eigen serie en deze is een genot om naar te kijken.
The Flash gaat over je fouten corrigeren, terug reizen in de tijd en alternatieve realiteiten bezoeken. De serie is over het algemeen luchtig en bevat heerlijke momenten van komedie, maar is ook niet bang om hier en daar emotionele momenten voor te schotelen. The Flash combineert humor en drama om zo een DC serie neer te zeggen die op alle fronten naar de top weet te sprinten.
126679

3. Jessica Jones

Op de derde plek in onze lijst van beste superhelden series op Netflix vinden wij Jessica Jones. Ze is een Marvel heldin, maar haar uitstraling en persoonlijkheid hoeft niet altijd heldhaftig over te komen. Jessica Jones houdt van alcohol en is vaak in een humeurige bui, maar mysteries oplossen is haar specialiteit.
De serie gaat over Jessica Jones en haar verleden met de kwaadaardige Killgrave. Wat heeft deze man haar vroeger aangedaan? Dit soort vragen zal de kijker zichzelf stellen en wij verklappen uiteraard niks. Jessica Jones gaat de detective uithangen en dit mysterieuze sfeertje zorgt ervoor dat de serie zichzelf weet te onderscheiden. Deze stoere vrouw weet een indrukwekkende impressie achter te laten.
126681

2. The Punisher

In onze lijst met beste superhelden series op Netflix is deze het meest recent van start gegaan. Het eerste seizoen van The Punisher is namelijk pas in november verschenen op de streamingservice, maar de fans hebben gesproken en deze serie schiet raak!
We volgen Frank Castle/The Punisher in zijn kruistocht naar gerechtigheid. Criminelen worden een kopje kleiner gemaakt en het bloed zal vloeien. Marvel neemt in de films misschien een luchtige toon aan, maar The Punisher is duister, bloederige en vol brute actiescenes. Een tweede seizoen is al in de maak, dus laat de koppen maar rollen.
126683

1. Daredevil

We sluiten onze lijst van beste superhelden series op Netflix af met Daredevil. Matt Murdock is overdag een blinde advocaat, maar in de nachten zal hij als Daredevil criminelen te lijf gaan.
Daredevil was de eerste Marvel serie die is gemaakt in samenwerking met Netflix. Twee seizoenen zijn al uitgebracht en een derde is onderweg. Daredevil wordt versterkt door de sterke cast om onze held heen. Zo maken we in het eerste seizoen kennis met complexe vijand Wilson Fisk en ook in het tweede seizoen is er genoeg te beleven dankzij The Punisher en Elektra.
Getwijfeld om een superhelden serie te kijken? Begin met Daredevil en laat de hoge kwaliteit van deze serie je overhalen om de rest uit deze top tien een kans te geven!

Wat vinden jullie de beste superhelden series op Netflix?

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Welke superhelden serie kan jij geen genoeg van krijgen of naar welk nieuwe seizoen kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties!
Benieuwd wat er allemaal dit jaar uitkomt op de bekende streamingservice? Neem dan een kijkje naar onze lijst met 10 grote Netflix releases 2018. En als je geen genoeg kunt krijgen van superhelden, dan zijn dit de 10 beste Marvel films, al staan ze helaas niet allemaal (meer) op Netflix.

Populair Nieuws

Laatste Reacties