Overzicht: Xbox One content op XGN

Article
woensdag, 03 september 2014 om 15:10
xgn google image
Microsoft liefhebbers rejoice! De Xbox One ligt dan vrijdag eindelijk in de Nederlandse winkelschappen. Voor deze datum is XGN al flink aan de slag gegaan met specials, video's en recensies. Een overzicht van de belangrijkste content die we tot nu toe over de Xbox One gepubliceerd hebben, hebben we handig voor je op een rijtje gezet.
De Xbox One werd aangekondigd in 2013, en XGN was er als een kip bij om over de nieuwe Microsoft console te schrijven. Helaas bleek dat wij van de lage landen langer moesten wachten dan bijvoorbeeld Duitsland, maar dat weerhield ons er niet van om onze pennen los te laten over de console. De specials en video's zijn dan ook onderverdeeld in 2013 en 2014.

Xbox One specials - 2013

Xbox One specials - 2014

Belangrijkste Xbox One video's - 2013

XGN heeft uiteraard de Xbox One in een heleboel video's in het zonnetje gezet toen de console aangekondigd werd in onder andere onze Niewsflits serie, maar deze video's zijn tijdloos.

Belangrijkste Xbox One video's - 2014

Reviews van Xbox One launchgames

Dat de Xbox One pas in september 2014 in de mooiste taal ter wereld uitkomt weerhield ons er niet van om een console van de oosterburen te importeren en daarop de launchgames te spelen. De volgende launchgames die wij gerecenseerd hebben zijn natuurlijk ook aanstaande vrijdag te koop:
De Kinect is door onze Laura van een review voorzien.
De volgende Xbox One launchgames hebben wij niet gerecenseerd op de Xbox One maar op de PS4. Het is dus niet precies de game zoals die op de Xbox One speelt, maar deze recensies geven je wel een impressie.
Dit is niet een compleet recensie overzicht van alle titels die op launch beschikbaar zijn, maar van de grootste titels die op een next-gen console gerecenseerd zijn.
Er zullen nog meer specials en video's in het kader van de Xbox One op XGN, dus houd de site goed in de gaten!