Xbox One launch titels - het volledige overzicht

Hierbij een zo'n volledig mogelijk overzicht van de line-up van Xbox One titels. Wellicht komt er nog één bij of valt er één af, maar met deze special krijg je toch een goed beeld van wat je kan verwachten begin september! De precieze prijzen zijn nog niet voor alle titels bekend, maar de prijzen zullen ergens in de 60 - 75 euro liggen.

De meeste games komen gelijktijdig uit met de Xbox One launch, al zullen sommige games eerder in de verkoop gaan. We zetten eerst de first party launch titels op een rijtje.

Dead Rising 3 Day One Edition 

Baan je een weg door hordes zombies met een lege maag in het nieuwste Dead Rising spel. Deze speciale editie bevat de exclusieve Frank West en Chuck Greene Tribute Packs met nieuwe bonusvoorwerpen. Het spel komt op de launch-dag uit en heeft een gigantische hoeveelheid wapens en wapens outfits en voertuigen. Zo kun jij met een gemotoriseerde stoomwals je weg door een grote horde zombies ploegen terwijl je niets anders draagt dan een Borat-string. Dit is een van de handelsmerken van de game.

Forza Motorsport 5

Race naar de finish in de nieuwste Forza titel. Nieuwe parcoursen en nieuwe auto's zorgen ervoor dat je je inleeft als een heuse formule 1 coureur. De Day One edition bevat vier exclusieve auto's. Forza wordt gezien als een van de meest realistische race-simlatoren. Zo rekent het spel zelfs de slijtage van de banden. Race je weg naar de top in de singleplayer of daag mensen van over de hele wereld uit voor een intense race over de vele parcoursen. H

Killer Instinct

Killer Instinct is een fighter van vroeger die enorm is opgepoest. Kies iconische karakters uit en bevecht elkaar in deze fighter die inspeelt op de nostalgie. Buttonbash of maak maak bewuste combo's. De game is gratis om te spelen, maar geeft je niet toegang tot alle speelbare karakters. Wel zit er roulatie in welk karakter er gratis te spelen is. Van Sabrewulf tot Jago, ze zitter er allemaal in.

Kinect Sports Rivals

In deze Kinect game kun je verschillende sporten uitoefenen als bowlen, voetbal, tennis, jetski racen, schieten, en rotsklimmen. Allemaal vanuit je woonkamer, zodat je nooit meer hoeft te denken aan een abonnement bij een sportschool. Gebruik deze game om actief aan de slag te gaan met je gewicht of als competatief gezelschapspel voor wanneer je gasten hebt.

Ryse - Son of Rome

Ryse neemt je mee naar het oude Rome en duwt je in de rol van de Marius Titus, legeraanvoerder extraordinaire. Ryse maakt gebruik van de Kinect stemherkennings functie om troepen bevelen te geven, wat geheid zal zorgen voor een egoboost. Vecht met Titus voor het herstel van je eer terwijl je vijanden met goed getimede knoppencombo's ondoet van hun ledematen. De Day One edition bevat een exclusieve multiplayermap en een nieuw zwaard. Het spel komt op de launch dag uit.