Uitslag: Prijsvraag Chef prijzenpakket

  Hou jij van eten? Hou jij van films? Hou jij van een film over eten? En heb jij meegedaan aan onze Chef prijsvraag van vorige week? Lees dan gauw verder, want vandaag maken wij de uitslag bekend!

  XGN geeft in samenwerking met Universal Pictures 4x een Chef prijzenpakket weg, met daarin twee bioscoopkaarten en, geheel in stijl van de film, een pollepel en een schort.

  Chef prijswinnaars

  Om kans te maken op een Chef prijzenpakket hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wie denk je dat de beste kok van de XGN redactie is en waar baseer je dat op?". De winnaars zijn als volgt:

  • bhsado
   • Denk dat Ralph het beste kan "koken". Omdat hij (denk ik) alles via internet laat bezorgen. Lekker, makkelijk en snel, en hij houd dan voldoende tijd over voor, andere belangrijke zaken, zoals b.v. gamen.
  • Animature
   • Ik denk dat Hugo toch wel wat koken kan. Ik heb gewoon eventjes wat gekeken en Hugo is gewoon een genieter van voedsel. Hij zal wel het één en het ander kunnen mits hij er tijd voor heeft en een goede planning (en misschien wat hulp).
  • jkampmeijer
   • Ik gok op Rob. Hij kan een aardige website in elkaar draaien, en zo zal hij ook zijn slag wel slaan in de keuken (sorry Rox).
  • johanneslol
   • Ik denk dat Rox wel goed kan koken ! Waarom ? Omdat ze uit gruning komt, en als er iets is waar wij boeren goed in zijn is het koken !

  Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

  Chef maakt hongerig

  Carl Casper (Jon Favreau) is een professionele chef in een populair restaurant in Los Angeles. Totdat hij ruzie krijgt met een restaurantcriticus (Oliver Platt), en een complete mentale breakdown krijgt. Gefrustreerd pakt hij zijn biezen en gaat naar Miami. Daar opent hij een foodtruck na aanleiding van een idee van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara). Hij reist met zijn foodtruck van Miami en Los Angeles, samen met zijn zoon Percy (Emjay Anthony) en beste vriend Martin (John Leguizamo).

  Chef draait 4 september in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie is te vinden op de officiële website en Facebook-pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.