De Xbox One - Ga jij 'm halen?

XGN barst van de Xbox One content deze week, en uiteraard volgen er volgende week nog meer specials in het teken van de nieuwe console. Onze eigen baas en koning van het forum Rob haalt uiteraard de Xbox One (de pre-order bundel zelfs!), maar wij laten de rest van de redactie voor zichzelf spreken.

Rox

Ja, ik ga de Xbox One kopen, maar nog geen idee wanneer. Sowieso niet tijdens de release volgende week. Heb helaas geen geldboom en daarnaast natuurlijk al een PlayStation 4 thuis staan. Ik moet zeggen dat er ook niets uitkomt tijdens de release waarvan ik zeg: "Nou, dat moet ik nu spelen!" Wel lijkt Sunset Overdrive me te gek, maar ik dan zal ik de One nog niet hebben. Ik denk volgend jaar, wanneer Tomb Raider uitkomt!

Jelle

Ik ga 99,9999999% zeker geen Xbox One halen volgende week. Als ik de stap naar next-gen maak, dan zal dit met een PlayStation 4 zijn, aangezien de games die daarvoor verschijnen (Bloodborne, The Order 1886, Uncharted 4, etc. etc.) in mijn ogen veel beter zijn. Ook sluit de PS4 veel beter aan bij mijn Vita, vriendenlijst en trophies. Wie weet komen er een paar steengoede exclusieve titels voor de Xbox One, maar zo niet, dan moet Phil Spencer het zonder mijn geld zien te redden.

Mariëlle

Lieve Xbox One, it's not you, it's me. Je zult veel mensen blijmaken en uren genot geven. Maar helaas is je controller te groot voor mijn bizar kleine handen en heeft Sony mijn ziel jaren geleden al gekocht. Ik gun je het allerbeste in je toekomst, maar in mijn slaapkamer kom je niet.