Overzicht Gamescom persconferenties 2014

Article
maandag, 04 augustus 2014 om 18:43
xgn google image
Gamescom komt eraan! Tijd om de tijden van de grote Gamescom persconferentie uit de doeken te doen, en aan te geven wat de plaatsen zijn waar jij de persconferenties vanuit je luie stoel thuis kunt zien. Deze post krijgt continu updates zodra er meer bekend wordt over de persconferenties, en wanneer meer kanalen waar je de livestreams van de conferenties kan volgen bekend worden.

Microsoft Gamescom Persconferentie

De Microsoft persconferentie vindt 12 augustus plaats om 14:00 lokale tijd. Een livestream zal beschikbaar zijn via de officiële Gamescom pagina van Microsoft.De persconferentie is ook te volgen via Xbox Live. Direct na de persconferentie is er een after show te zien.

Sony Gamescom 2014 Persconferentie

De Sony persconferentie vindt plaats op 12 augustus om 19:00 uur lokale tijd. De livestream zal hoogstwaarschijnlijk via het officiële Europeaanse blog van PlayStation te zien zijn en via het PlayStation YouTube kanaal, aangezien de conferentie van vorig jaar ook te zien was via deze bronnen. Check vooral ook nog even onze special waarin we aangeven wat we precies van de Sony persconferentie verwachten.

EA Gamescom 2014 Persconferentie

De EA personferentie vindt 13 augustus plaats om 10:00 uur 's ochtends. De persconferentie is te volgen via een livestream. Deze livestream zal hoogstwaarschijnlijk te zien zijn via de officiële blog van EA of via de officiële Gamescom pagina van EA.

Populair Nieuws