20 onaangekondigde games die E3 2017 zouden sieren

  De E3 2017 komt eraan en vaak worden hier nieuwe games onthuld. Ook dit jaar verwachten we weer een aantal grote onthullingen. Er zijn al meerdere games waarvan we zeker weten dat ze een plek krijgen op de E3, maar in deze special hebben we een overzicht gemaakt van twintig onaangekondigde games die de E3 2017 zouden sieren.

  20. Just Dance 2018

  De Just Dance franchise is de muziekgamereeks van Ubisoft en is al goed voor meer dan twintig ritmische games. Sinds 2009 komt er elk jaar een nieuw deel uit, waarin je je kunt vermaken met de nieuwste hits en populairste artiesten. De Just Dance games worden eigenlijk altijd aangekondigd op de E3 door Ubisoft en dit jaar zal dit waarschijnlijk weer zo zijn.

  19. Een nieuwe Monster Hunter

  De laatste game uit de Monster Hunter serie van Capcom was Monster Hunter Generations. Deze game kwam in 2016 uit voor de Nintendo 3DS. De Nintendo Switch is het gloednieuwe platform en de Monster Hunter games komen traditioneel uit voor Nintendo platforms. Een onthulling van een nieuwe Monster Hunter game voor de Nintendo Switch zou de E3 2017 dus zeker sieren.

  18. Dragon's Dogma 2

  Dragon's Dogma werd in 2012 uitgebracht door Capcom op de PS3, Xbox 360 en PC. Hideaki Itsuno, de director van deze game, gaf aan het begin van dit jaar op Twitter aan een nieuwe game te willen onthullen in 2017. Wij hopen dus dat hij het daar over Dragon's Dogma 2 had. De onthulling van deze game zou zeker niet misstaan op de E3 2017.

  17. Devil May Cry 5

  Hideaki Itsuno is ook de man achter de Devil May Cry franchise, dus het zou kunnen dat hij het nieuwe deel van deze serie in 2017 wil onthullen. De laatste echte Devil May Cry game kwam in 2013 uit, dus het is nu wel tijd voor een nieuw deel in deze serie. Het lijkt er dus op dat ofwel Dragon's Dogma 2 ofwel Devil May Cry 5 een plekje gaat krijgen op de E3 2017. Beide games zouden het zeker goed doen op de E3, maar stiekem hopen we dat Devil May Cry 5 de aankomende E3 zal sieren.

  16. Scalebound

  Scalebound werd op de E3 2014 aangekondigd, maar aan het begin van dit jaar werd de game geannuleerd. Deze maand werden de Scalebound rechten weer vernieuwd door Microsoft, wat er op zou kunnen wijzen dat de game alsnog uit gaat komen. Dit zou natuurlijk een enorme plottwist zijn, maar het is zeker een game die we graag zouden willen spelen. Een tweede onthulling van Scalebound zou daarom zeker een mooi plekje verdienen op de aankomende E3.

  15. Grote titel voor PlayStation VR

  Voor PlayStation VR is de aankomende E3 de eerste sinds de launch van het virtual reality platform. Dit jaar kwam er al een aantal grote titels uit voor de PS VR, denk bijvoorbeeld aan Farpoint en Resident Evil 7. In 2015 werd in Manchester een studio geopend die zich specialiseert in het ontwikkelen van VR games voor de PlayStation. Het zou ons dus niets verbazen als er op de E3 2017 een grote VR titel wordt onthuld voor de PlayStation VR.

  14. Nieuwe Sucker Punch game

  Sucker Punch is de ontwikkelstudio achter de Infamous games en het is al drie jaar geleden dat de laatste game van deze studio werd uitgebracht. Een vacature van Sucker Punch in februari wees erop dat de studio bezig is met een open-world game. Het zou kunnen dat het een nieuw deel uit de Infamous serie gaat worden, maar het kan ook dat Sucker Punch bezig is met een nieuwe IP. In ieder geval zou een nieuwe game van Sucker Punch zeker niet verkeerd staan op de aankomende E3.

  13. Borderlands 3

  Vorig jaar maakte Gearbox in april bekend dat er een nieuw deel van de Borderlands serie aan zit te komen. De laatste Borderlands game werd uitgebracht in 2014, dus het is nu wel weer tijd voor iets nieuws. De nieuwe game werd helaas niet onthuld op de E3 2016, dus we hopen dat we op deze aankomende E3 wel iets over de game zullen horen. Een onthulling van Borderlands 3 is zeker iets wat wij willen zien op de E3 2017.

  12. Nieuwe Batman Arkham game

  Er verscheen al een hele reeks geruchten over een mogelijke nieuwe Batman Arkham game en naar verluidt wordt de game ontwikkeld door Warner Bros. De laatste Batman game was Batman Arkham Knight, deze game kwam in 2015 uit voor de PS4, Xbox One en PC. Dit is al een tijdje geleden en het zou dus een goede zet zijn om op de E3 2017 deze nieuwe Batman Arkham game te onthullen.

  11. The Evil Within 2

  The Evil Within kwam in 2014 uit voor de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. In maart werd The Evil Within 2 gelekt door een advertentie in Japan voor een vertaler en tester voor Psycho Break 2, de Japanse titel van deze game. Ook hintte Bethesda eerder al dat er op de E3 2017 twee nieuwe games onthuld gaan worden. De kans bestaat dus dat The Evil Within 2 op de E3 2017 onthuld gaat worden.

  10. Starfield

  Wat ook zou kunnen, is dat een van die twee nieuwe Bethesda titels Starfield gaat worden. Het Starfield handelsmerk werd sinds 2013 meerdere keren geregistreerd door Bethesda. Daarnaast was Bethesda op zoek naar iemand voor een nieuwe RPG en het zou kunnen zijn dat dit Starfield is. Wij hopen dat Bethesda op de E3 2017 meer informatie zal vrijgeven over deze RPG die zich afspeelt in de ruimte.

  9. Wolfenstein The New Colossus

  Op de E3 2016 hintte Bethesda al naar de release van een nieuwe Wolfenstein game, dus het zou ook kunnen dat Wolfenstein The New Colossus een van de twee nieuwe games is die onthuld gaat worden. Er verscheen vorig jaar al een gerucht over deze game en het is al bevestigd dat het Wolfenstein team op dit moment aan een game werkt. Een onthulling van Wolfenstein The New Colossus zou de E3 2017 zeker sieren.

  8. Star Wars game door Visceral

  Het zou kunnen dat Star Wars Battlefront 2 niet de enige Star Wars titel is waar we op de E3 2017 meer over zullen horen. De studio Visceral is op dit moment namelijk bezig met het ontwikkelen van een Star Wars actie-avonturengame. Het verhaal van deze game speelt zich naar verluidt af tussen Revenge of the Sith en A New Hope. De game is al sinds 2013 in ontwikkeling, dus de tijd lijkt nu rijp voor een onthulling op de aankomende E3.

  7. The Elder Scrolls 6

  Skyrim kwam in 2011 uit voor de PS3, Xbox 360 en PC en kreeg in 2016 een remaster voor de PS4 en Xbox One. Bethesda lijkt dit jaar meer aandacht te besteden aan de The Elder Scrolls Online game, dus het is niet heel waarschijnlijk dat we The Elder Scrolls 6 zullen terugzien op de E3 2017. Skyrim was enorm succesvol, dus het zou wel slim zijn van Bethesda om met een vervolg aan de slag te gaan. Hoewel we het dus niet denken, hopen we wel vurig dat The Elder Scrolls 6 wordt onthuld op de aankomende E3.

  6. Pokémon RPG voor de Switch

  Game Freak, een ontwikkelaar van Pokémon games, was in maart op zoek naar twee mensen voor een "mogelijk wereldberoemde RPG". Het zou dus kunnen dat er een Pokémon RPG aankomt en natuurlijk zou deze dan moeten verschijnen voor de Nintendo Switch. Een Pokémon RPG is iets waar de fans al jaren om roepen, dus we hopen dat een dergelijke game inderdaad in ontwikkeling is. Als dit zo is, willen we deze game zeker zien op de aankomende E3.

  5. Pokémon Stars

  Voor de release van de Nintendo Switch werd al aangegeven dat er Pokémon games op het platform uitgebracht zullen worden. Het zou dus kunnen gaan om de bovenstaande game, maar de kans bestaat ook dat een mogelijke Pokémon Stars voor de Switch uitgebracht gaat worden. Het lijkt erop dat Pokémon Stars de derde game in de Pokémon Sun & Moon serie gaat worden, net als bijvoorbeeld Pokémon Platinum voor de Pokémon Diamond & Pearl serie. Als we de Pokémon RPG niet zien op de aankomende E3, verdient deze game zeker een plekje op het evenement.

  4. Nieuwe Tom Clancy

  Wildlands kwam dit jaar nog uit, maar het zou kunnen dat Ubisoft alweer met een nieuwe Tom Clancy game bezig is. Vorig jaar ging het gerucht dat er een nieuwe Tom Clancy Splinter Cell game in ontwikkeling is. Een compleet nieuwe Tom Clancy game is natuurlijk ook een optie. Ubisoft heeft al genoeg om te laten zien op de E3 2017, maar we hopen toch dat er ook een plekje is voor een nieuwe Tom Clancy game.

  3. Nieuwe Guerrilla game

  Met Horizon Zero Dawn had Guerrilla Games een schot in de roos. De studio was eerder verantwoordelijk voor de Killzone serie en het team daarachter is al drie jaar bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game. We weten niet of het gaat om een nieuwe Killzone game of dat Guerilla Games met een nieuwe IP gaat komen. In beide gevallen kunnen we niet wachten om meer te horen op de E3 2017.

  2. Shadow of the Tomb Raider

  Er gaan al langere tijd geruchten over een nieuwe Tomb Raider game, die Shadow of the Tomb Raider zou heten. De game zou ontwikkeld worden door Eidos Montreal, maar het is al bevestigd dat de game niet aanwezig zal zijn op de E3 2017. Dit betekent natuurlijk niet dat deze nieuwe Tomb Raider Game de aankomende E3 niet zou sieren.

  1. GTA 6

  De Red Dead Redemption 2 release werd vorige week uitgesteld naar de lente van 2018. Rockstar Games zou enorm kunnen stunten op de aankomende E3 door GTA 6 te onthullen. We weten natuurlijk dat dit zeer onwaarschijnlijk is, maar dat neemt niet weg dat GTA 6 de E3 2017 zou sieren. Een mens mag dromen, he?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.